Se hvor du kan strømme filmer og serier
Se den nye traileren til The Handmaid’s Tale sesong 4
Skrevet av:
Publisert:
07.04.2021
Oppdatert:
07.04.2021

Se den nye traileren til The Handmaid’s Tale sesong 4

Endelig en full trailer til den etterlengtede fjerde sesongen – og nå vet vi når den kommer! Se traileren over.

Den fryktelig aktuelle serien om June/Offreds opprør mot det kristenkonservative statsapparatet som har tatt over USA er blant streamingverdenens mest populære serier.

The Handmaid's Tale er basert på en roman med samme navn av Margaret Atwood, som kom ut i 1985. Boka slutter der første sesong av serien slutter, og i ettertid har manusforfatterne bak serien diktet fritt.

Sesong 4 består av ti episoder. Innspillingen begynte i mars 2020, da hovedrolleinnehaver Elisabeth Moss gjorde sin regidebut med sesongens første episode, men etter et par uker ble arbeidet satt på vent på grunn av COVID-19-pandemien.

Produksjonen ble gjenopptatt i september 2020, og siste scene ble spilt inn i går, 25. februar. Moss har regissert tre episoder av den kommende sesongen.

Serien er produsert for den amerikanske strømmetjenesten Hulu, som nå er eid av Disney. Hittil er ikke The Handmaid's Tale blant seriene som har meldt overgang til Disney+, men det blir spennende å følge med på!

I USA slippes første episode av den nye sesongen 28. april. Vi regner med at den blir tilgjengelig i Norge fra 29. april.

Se hvor du kan streame The Handmaid's Tale her

Margaret Atwood har laget sin egen oppfølger som foregår 15 år etter handlingen i den originale romanen. Oppfølgeren heter "The Testaments", og kom ut i 2019.

Les også: Handmaid's Tale-oppfølgeren blir en ny serie – hvordan skal dette fungere?

Nye filmer og serier