Se hvor du kan strømme filmer og serier
Første Loki-trailer: Den neste Marvel-serien ser helt vill ut!
Skrevet av:
Publisert:
06.04.2021
Oppdatert:
06.04.2021

Første Loki-trailer: Den neste Marvel-serien ser helt vill ut!

Den norrøne guden havner i konflikt med en mellomleder for tid og rom. Se den elleville traileren over!

Etter at Marvel Studios-sjef Kevin Feige ble utnevnt til Chief Creative Officer for hele Marvel Entertainment, stengte han produksjonsselskapet Marvel Television. De har i løpet av sju år laget 13 serier basert på kjente og ukjente tegneseriehelter, med hell (Agent Carter, Legion) og uhell (Iron Fist, Inhumans).

Fra nå av skal Marvel-serier produseres av den samme gjengen som står bak Marvel-filmene. De fleste seriene skal ha skuespillere fra filmene i hovedrollene, og historiene som blir fortalt i seriene kommer til å få ringvirkninger i kinofilmene.

Hver av seriene skal visstnok ha et budsjett på mellom 100 og 150 millioner dollar – mer enn serier som Game of Thrones og The Crown, som tidligere har toppet listene over tidenes dyreste serier.

Denne våren har vi sett den grensesprengende sci-fi-serien WandaVision, og vi er halvveis inn i den actionfylte og politiske serien The Falcon and the Winter Soldier. Neste serie ut er Loki, og spin-offen om aller favorittskurk ser ut som et ellevilt eventyr med Doctor Who-vibber.

Marvel Studios-serien Loki er et vilt tidsreise-eventyr der handlingen tar utgangspunkt i Lokis aller siste scene fra Avengers: Endgame. Serien vil følge Loki som dukker opp gjennom menneskehetens historie, og på merkverdig vis påvirker historiske hendelser.

Traileren forteller oss at Loki har havnet i konflikt med organisasjonen TVA (Time Variance Authority), og en mellomleder spilt av Owen Wilson. Loki kommer på Disney+ 11. juni.

Et årsabonnement på Disney+ koster 890, eller du kan betale 89 kroner i måneden.

Klikk her for å abonnere på Disney+!

Nye filmer og serier