Se hvor du kan strømme filmer og serier
Annonsørinnhold
Oslos beste kino kommer til hele landet
Skrevet av:
Publisert:
23.03.2021
Oppdatert:
24.03.2021

Oslos beste kino kommer til hele landet

Nå kan du se filmene fra Vega Scene – uansett hvor du er!

Annonsørinnhold for Vega Hjemmekino

Vega Scene har bare stått ferdig i et par år, men er allerede en av de mest populære kulturinstutisjonene i Oslo. Kvalitetskinoen løfter fram aktuelle filmer, og viser mange filmer som ikke blir satt opp på de større kinoene i landet. På kort tid har Vega blitt et sterkt varemerke og en populær kulturarena!

Vega Hjemmekino er en ny strømmetjeneste fra folka som programmerer Vega Scene. Mens andre tjenester skryter av enorme utvalg og astronomiske mengder titler, skal Vega holde det nokså sparsomt. Til gjengjeld vet du at alle filmene som er tilgjengelig på Vega Hjemmekino er spesielt utvalgt av den samme gjengen som setter opp kinoprogrammet til Vega.

På den måten finner du gode anbefalinger for filmer du ellers kanskje ikke hadde funnet fram til, som kan drukne i de store strømmetjenestene.

Vega Hjemmekino finner du publikumsfavoritter som De urørlige, Green Book, Hva vil folk si og La La Land, side om side med det beste av internasjonal arthouse-film. På sikt skal hjemmekinoen også bli en alternativ plattform for filmer som ikke får ordinær kinolansering.

Vega Hjemmekino er en kjøp- og leietjeneste, der du kan velge om du vil ha filmen tilgjengelig i en periode på 48 timer, eller om du vil ha den til digital odel og elektronisk eie.

Du finner Vega Hjemmekino på nettsida vegahjemmekino.no, eller du kan se filmene på TV-en din ved hjelp av Chromecast eller AirPlay.

Prøv Vega Hjemmekino her

Nye filmer og serier