Se hvor du kan strømme filmer og serier
Annonsørinnhold
14 filmer og serier du ikke må gå glipp av på Paramount+
Skrevet av:
Publisert:
23.03.2021
Oppdatert:
26.03.2021

14 filmer og serier du ikke må gå glipp av på Paramount+

Det er etterhvert mange strømmetjenester i Norge, og det kan være vanskelig å holde oversikt – men mange av disse titlene er det kun Paramount+ som tilbyr!

Annonsørinnhold for Paramount+

25. mars fikk Norge en ny strømmetjeneste! Paramount+ har eksklusive filmer og serier fra blant annet Paramount, den amerikanske TV-kanalen CBS, Nickelodeon, Showtime, Comedy Central og MTV.

Alt av Yellowstone

© Paramount Television. All Rights Reserved.

Taylor Sheridan, manusforfatteren bak sterke filmer som Sicario og Hell or High Water står bak denne dramaserien med Kevin Costner. Serien handler om familien Dutton, som kjemper for å forsvare ranchen og livsstilen sin mot et reservat for amerikansk urbefolkning og lokale eiendomsutviklere.

Yellowstone er blant de mest populære seriene på amerikansk TV, men fram til nå har den ikke vært tilgjengelig for nordmenn på en frittstående strømmetjeneste. Samtlige tre sesonger er tilgjengelig på Paramount+ på lanseringsdagen.

Tredje sesong av Yellowstone er nå tilgjengelig på Paramount+. Der kan du også se fjerde sesong lenge før den blir tilgjengelig noe annet sted – og Paramount+ er dessuten det eksklusive hjemmet til de kommende spin-off-seriene Y: 1883 og 6666.

Dexter

DEXTER® © Showtime Networks Inc. All Rights Reserved.

Thrilleren om Dexter Morgan, kriminalteknikeren med blodsprutanalyse som spesialfelt og seriedrap som hemmelig hobby, er en av 2000-tallets mest populære serien. Du kan kun se den på Paramount+!

I år skal Michael C. Hall og showrunner Clyde Phillips komme tilbake med en niende sesong av den elskede serien. Begge to har tidligere truet med å bringe Dexter tilbake til skjermen hvis de skulle komme på en god nok idé, og nå tyder alt på at ideen har dukket opp!

Two Weeks to Live

© SKY UK Ltd 2021

Maisie Williams (Game of Thrones) spiller i denne miniserien, der hun legger ut på et hemmelig oppdrag for å hedre faren, som døde under mystiske omstendigheter da hun var en ung jente.

Broad City

©2021 Comedy Partners. All Rights Reserved. Comedy Central, Broad City and all related titles, logos and characters are trademarks of Comedy Partners.

En av internetts mest populære og memede serier er merkelig fraværende på de andre norske strømmetjenestene. To jenter i tjueåra går gjennom en rekke merkelige opplevelser, og episodene er både bunnløst kreative, nøye gjennomtenkt og umiddelbart gjenkjennelige. Prøv Paramount+ nå, så kan du binge hele serien.

Capone

© 2020 FONZO, LLC. All Rights Reserved.

En gang var han en hensynsløs forretningsmann som styrte Chicago med jernhånd og ble verdens mest fryktede gangsteren. 47 år gammel, etter nesten et tiår i fengsel, må han gradvis overgi seg til demensen. Forferdelige minner fra hans voldelige og brutale liv er flettet inn i nåtiden. Mens han tilbringer sitt siste år omgitt av familien, med FBI hengende over ham, sliter den syke patriarken med å huske hvor på eiendommen sin han gjemte flere millioner dollar.

Regissøren Josh Trank slo seg sammen med Tom Hardy for å lage en film om Al Capone. Sammen har de jobbet med filmen i fem år. Filmen følger mafiabossen i sine siste leveår, der han sliter med demens. Med mindre det hele er juks og fanteri! Nå kan du både kjøpe og leie filmen.

The Twilight Zone

© 2021 CBS Interactive Inc. All Rights Reserved.

Jordan Peele, regissøren av Get Out og Us, leder den nyeste versjonen av The Twilight Zone, sci-fi-antologien som blant annet var inspirasjonen til Black Mirror. Begge sesongene av serien er ute nå!

Nathan For You

Nathan for You: ©2021 Comedy Partners. All Rights Reserved. Comedy Central, Nathan For You and all related titles and logos are trademarks of Comedy Partners.

Det beste og mest nyskapende humorprogrammet fra det siste tiåret. Serien er nok mest kjent for "parodikafeen" Dumb Starbucks, men Nathan Fielders realitykomedie har 31 episoder med tilsvarende hysteriske og menneskelige øyeblikk. Nathan For You finner du bare på Paramount+.

Camp Korall:SvampeBobsunderår

©2021 Viacom International Inc.All Rights Reserved. Nickelodeon, Kamp Koral: SpongeBob’s Under Years and all related titles, logos and characters are trademarks of Viacom International Inc. Created by Stephen Hillenburg.

Denne dataanimertre barneserien er den aller første spin-offen til SvampeBob Firkant! Serien tar seerne tilbake til da de ikoniske karakterene fra Bikini Bottom møttes for aller første gang, på en sommerleir som du ikke har sett maken til.

Survive the Night

© 2020 The Long Night, LLC. All Rights Reserved.

Bruce Willis er tilbake i denne nye actionfilmen. En vanæret lege og hans familie blir holdt som gisler av en gjeng kriminelle, etter et mislykket ran der en av ranerne trenger øyeblikkelig legehjelp.

For å overleve natta må legen få tak i faren sin, som han brøt kontakten med for flere år siden – den pensjonerte sherrifen Frank, spilt av Brucer'n.

On Becoming a God in Central Florida

© 2021 Sony Pictures Television Inc. and Showtime Networks Inc. All Rights Reserved.

Aleksander Skarsgård og Kirsten Dunst får livet lagt i ruiner av pyramidevirksomhet i denne kritikerroste serien. Året er 1992, og ekteparet Krystal og Travis Stubb overlever på minstelønn. Etter at pyramidespillet har ødelagt alle planene de hadde, bestemmer Krystal seg for å ta hevn ved å lure seg til topps i svindelselskapet.

Escape from Pretoria

© 2019 Escape FP Holdings PTY LTD, Escape from Pretoria Limited and MEP Capital, LP

Daniel Radcliffe har etablert en utrolig spennende karriere etter Harry Potter-rollen, og den nyeste filmen hans forteller den sanne historien om de politiske fangene Tim Jenkin og Stephen Lee. De to hvite sør-afrikanere lykkes med å rømme fra det beryktede høysikkerhetsfengselet Pretoria i 1979, etter å ha blitt fengslet for anklager om å "produsere og distribuere 18 forskjellige brosjyrer på vegne av forbudte organisasjoner" under apartheidtiden i Sør-Afrika.

Filmen har både gripende action, et særegent karaktergalleri og Daniel Radcliffe sånn du aldri har sett han før!

Light of My Life

Oscar-vinneren Casey Affleck spiller i dette post-apokalyptiske dramaet om et barn og faren, somvandrer fra sted til sted, langt unna sivilisasjonen. Et tiår er gått siden en pandemi nesten utryddet alle kvinnene i verden, og alt har endret seg. Faren kjemper en innbitt kamp for å beskytte barnet sitt fra farene som truer. Samtidig blir båndet mellom far og barn stadig satt på prøve.

Wild Rose

Rose-Lynn Harlan har en frynsete fortid og en fabelaktig stemme. Selv om hun er født og oppvokst i Glasgow, har hun alltid identifisert seg med de amerikanske countrystjernene, og brenner for upolert countrymusikk fra USA, som består av "tre akkorder og sannheten".

Hennes store drøm er å flytte til Nashville og bryte gjennom blant likesinnede, men drømmen virker fjern når man bor i Skottland, er alenemamma til to og arbeider som hushjelp. En velspilt og hjertevarmende feelgood-film du burde se!

Bølle i trøbbel

© MMXVIII Trouble Montreal LTC.All Rights Reserved.

Den bortskjemte rikmannshunden Bølle lever lykkelig sammen med sin søkkrike og godt voksne matmor og deres tjenere. Når matmor plutselig dør, blir Bølle kastet ut på gata.

Bølle må brått og brutalt lære at det finnes en helt annen verden utenfor den beskyttede verden han har tilbrakt all sin tid i, og de ufyselige slektningene innser litt for sent at de faktisk er avhengig av hunden for å få arven sin. Dermed er sirkuset i gang!

Paramount+ har eksklusive filmer og serier fra blant annet Paramount, den amerikanske TV-kanalen CBS, Nickelodeon, Showtime, Comedy Central og MTV.

I løpet av året vil strømmetjenesten ha 6000 filmer og serieepisoder du kan boltre deg i – og det er masse å kose seg med allerede.

Paramount+ er tilgjengelig via både Telenor og Allente samt via Apple TV-kanalene på Apple TV-appen. I løpet av april vil tjenesten også bli tilgjengelig via en egen appen. Besøk Paramount+ her!

Nye filmer og serier