Se hvor du kan strømme filmer og serier
Annonsørinnhold
Ny strømmetjeneste i Norge – dette kan du boltre deg i
Skrevet av:
Publisert:
23.03.2021
Oppdatert:
25.03.2021

Ny strømmetjeneste i Norge – dette kan du boltre deg i

Vi har samlet over tretti hete strømmetips på Paramount+!

Annonsørinnhold for Paramount+

25. mars fikk Norge en ny strømmetjeneste! Paramount+ har eksklusive filmer og serier fra blant annet Paramount, den amerikanske TV-kanalen CBS, Nickelodeon, Showtime, Comedy Central og MTV.

I løpet av året vil strømmetjenesten ha 6000 filmer og serieepisoder du kan boltre deg i – og det er masse å kose seg med allerede! Vi har samlet noen av høydepunktene på Paramount+.

Yellowstone sesong 3

© Paramount Television. All Rights Reserved.

Taylor Sheridan, manusforfatteren bak sterke filmer som Sicario og Hell or High Water står bak denne dramaserien med Kevin Costner. Serien handler om familien Dutton, som kjemper for å forsvare ranchen og livsstilen sin mot et reservat for amerikansk urbefolkning og lokale eiendomsutviklere.

Yellowstone er blant de mest populære seriene på amerikansk TV, men fram til nå har den ikke vært tilgjengelig for nordmenn på en frittstående strømmetjeneste. Samtlige tre sesonger er tilgjengelig på Paramount+ på lanseringsdagen.

Capone

© 2020 FONZO, LLC. All Rights Reserved.

En gang var han en hensynsløs forretningsmann som styrte Chicago med jernhånd og ble verdens mest fryktede gangsteren. 47 år gammel, etter nesten et tiår i fengsel, må han gradvis overgi seg til demensen. Forferdelige minner fra hans voldelige og brutale liv er flettet inn i nåtiden. Mens han tilbringer sitt siste år omgitt av familien, med FBI hengende over ham, sliter den syke patriarken med å huske hvor på eiendommen sin han gjemte flere millioner dollar.

Regissøren Josh Trank slo seg sammen med Tom Hardy for å lage en film om Al Capone. Sammen har de jobbet med filmen i fem år. Filmen følger mafiabossen i sine siste leveår, der han sliter med demens. Med mindre det hele er juks og fanteri! Nå kan du både kjøpe og leie filmen.

The Twilight Zone

© 2021 CBS Interactive Inc. All Rights Reserved.

Jordan Peele, regissøren av Get Out og Us, leder den nyeste versjonen av The Twilight Zone, sci-fi-antologien som blant annet var inspirasjonen til Black Mirror. Begge sesongene av serien er ute nå!

Survive the Night

© 2020 The Long Night, LLC. All Rights Reserved.

Bruce Willis er tilbake i denne nye actionfilmen. En vanæret lege og hans familie blir holdt som gisler av en gjeng kriminelle, etter et mislykket ran der en av ranerne trenger øyeblikkelig legehjelp.

For å overleve natta må legen få tak i faren sin, som han brøt kontakten med for flere år siden – den pensjonerte sherrifen Frank, spilt av Brucer'n.

On Becoming a God in Central Florida

© 2021 Sony Pictures Television Inc. and Showtime Networks Inc. All Rights Reserved.

Aleksander Skarsgård og Kirsten Dunst får livet lagt i ruiner av pyramidevirksomhet i denne kritikerroste serien. Året er 1992, og ekteparet Krystal og Travis Stubb overlever på minstelønn. Etter at pyramidespillet har ødelagt alle planene de hadde, bestemmer Krystal seg for å ta hevn ved å lure seg til topps i svindelselskapet.

Mission: Impossible-filmene

© 2021 Paramount Pictures.

Denne blockbuster-serien har gått fra å være en spionfilm basert på en gammel TV-serie til å bli et kokko stuntshow der en skuespiller trygt inne i femtiåra risikerer livet for å underholde oss.

57 år gamle Tom Cruise har kjørt helikopter opp ned, holdt pusten under vann i tre minutter mens han gjennomførte en vanskelig koreografert scene, hoppet fra 8000 meters høyde og spilt inn actionsekvens i fritt fall, holdt seg fast i vingen på et fly mens det lettet og klamret seg fast til både verdens høyeste bygning og villkjører på motorsykkel!

Escape from Pretoria

© 2019 Escape FP Holdings PTY LTD, Escape from Pretoria Limited and MEP Capital, LP

Daniel Radcliffe har etablert en utrolig spennende karriere etter Harry Potter-rollen, og den nyeste filmen hans forteller den sanne historien om de politiske fangene Tim Jenkin og Stephen Lee. De to hvite sør-afrikanere lykkes med å rømme fra det beryktede høysikkerhetsfengselet Pretoria i 1979, etter å ha blitt fengslet for anklager om å "produsere og distribuere 18 forskjellige brosjyrer på vegne av forbudte organisasjoner" under apartheidtiden i Sør-Afrika.

Filmen har både gripende action, et særegent karaktergalleri og Daniel Radcliffe sånn du aldri har sett han før!

Two Weeks to Live

Two Weeks to Live © SKY UK Ltd 2021

Maisie Williams (Game of Thrones) spiller i denne miniserien, der hun legger ut på et hemmelig oppdrag for å hedre faren, som døde under mystiske omstendigheter da hun var en ung jente.

Light of My Life

Oscar-vinneren Casey Affleck spiller i dette post-apokalyptiske dramaet om et barn og faren, somvandrer fra sted til sted, langt unna sivilisasjonen. Et tiår er gått siden en pandemi nesten utryddet alle kvinnene i verden, og alt har endret seg. Faren kjemper en innbitt kamp for å beskytte barnet sitt fra farene som truer. Samtidig blir båndet mellom far og barn stadig satt på prøve.

Wild Rose

Rose-Lynn Harlan har en frynsete fortid og en fabelaktig stemme. Selv om hun er født og oppvokst i Glasgow, har hun alltid identifisert seg med de amerikanske countrystjernene, og brenner for upolert countrymusikk fra USA, som består av "tre akkorder og sannheten".

Hennes store drøm er å flytte til Nashville og bryte gjennom blant likesinnede, men drømmen virker fjern når man bor i Skottland, er alenemamma til to og arbeider som hushjelp. En velspilt og hjertevarmende feelgood-film du burde se!

Camp Korall:SvampeBobsunderår

©2021 Viacom International Inc.All Rights Reserved. Nickelodeon, Kamp Koral: SpongeBob’s Under Years and all related titles, logos and characters are trademarks of Viacom International Inc. Created by Stephen Hillenburg.

Denne dataanimertre barneserien er den aller første spin-offen til SvampeBob Firkant! Serien tar seerne tilbake til da de ikoniske karakterene fra Bikini Bottom møttes for aller første gang, på en sommerleir som du ikke har sett maken til.

Bølle i trøbbel

© MMXVIII Trouble Montreal LTC.All Rights Reserved.

Den bortskjemte rikmannshunden Bølle lever lykkelig sammen med sin søkkrike og godt voksne matmor og deres tjenere. Når matmor plutselig dør, blir Bølle kastet ut på gata.

Bølle må brått og brutalt lære at det finnes en helt annen verden utenfor den beskyttede verden han har tilbrakt all sin tid i, og de ufyselige slektningene innser litt for sent at de faktisk er avhengig av hunden for å få arven sin. Dermed er sirkuset i gang!

Indiana Jones-filmene

TM & © 1981, 2021 Lucasfilm Ltd. All Rights Reserved. Used Under Authorization.

George Lucas og Steven Spielberg står bak en av filmhistoriens mest elskede franchiser, der arkeologiprofessoren Henry Jones banker nazister, stjeler viktig kulturarv og pisker pisk! Tidenes utvilsomt beste eventyrfilm fikk tre oppfølgere, som langt på vei, og her er det nok moro til mange gjensyn.

Mirage

Denne europeiske actionthrillerserien handler om Claire, som legger ut på et livsfarlig oppdrag som involverer utpressing, atomkraft-sabotasje, og å ljuge sine næreste rett opp i trynet!

Everyone is Doing Great

© 2020 EDG Productions LLC.

Seth og Jeremy sanket littegrann suksess med TV-serien "Eternal", et vampyrdrama. Fem år etter at serien gikk av lufta, lener de seg på hverandre mens de sliter med å gjenvinne sin tidligere relevans, i dette humordramaet.

Dani Who?

Den mexicanske sci-fi-serien handler om en mystisk forsvinning i byen San Gregorio. Tragedien samler en gruppe klassekamerater som trodde det eneste de hadde til felles var skolen deres.

The Coroner

En advokat vender tilbake til kystbyen hun forlot som tenåring for å tiltre stillingen som rettslege. Hun blir en talsperson for de døde mens hun etterforsker plutselige, voldelige eller uforklarlige dødsfall. Sesong 1 og 2 av krimserien er tilgjengelig nå!

Men dette er ikke på langt nær alt du kan streame på Paramount+!

Den amerikanske TV-kanalen Showtime står bak serier som Dexter, Ray Donovan, The Affair, Black Monday og City on a Hill. Alle de nevnte seriene er tilgjengelige på strømmetjenesten i år, og nye Showtime-serien kommer til å være tilgjengelig eksklusivt på Paramount+.

Tjenesten vil tilby alle sesongene av humorserier som South Park, Awkwafina is Nora from Queens, Corporate, The Other Two, The Daily Show, The Roast, Broad City og Drunk History.

I tillegg til prestisje-TV og humor for de voksne, kommer Paramount+ til å være hjemmet til barneseriene om SvampeBob Firkant, Dora utforskeren, Teenage Mutant Ninja Turtles, PAW Patrol og mer!

Paramount+ er en storsatsning, og i løpet av 2021 og 2022 kan du blant annet glede deg til en ny sesong av Dexter, storserien basert på videospillet Halo, serien The First Lady i regi av Susanne Bier, American Rust med Jeff Daniels og en oppfølger til Ray Donovan.

Paramount+ er tilgjengelig via både Telenor og Allente samt via Apple TV-kanalene på Apple TV-appen. I løpet av april vil tjenesten også bli tilgjengelig via en egen app. Besøk Paramount+ her!

Nye filmer og serier