Se hvor du kan strømme filmer og serier
Annonsørinnhold
Maisie Williams er ute etter hevn i denne nye serien
Skrevet av:
Publisert:
23.03.2021
Oppdatert:
28.03.2021

Maisie Williams er ute etter hevn i denne nye serien

Maisie Williams (Game of Thrones) spiller hovedrollen i miniserien Two Weeks to Live, der hun legger ut på et hemmelig oppdrag for å hedre faren, som døde under mystiske omstendigheter da hun var barn.

Annonsørinnhold for Paramount+

Arya Stark har blitt voksen! I den svarte komiserien Two Weeks to Live spiller hun Kim Noakes, som har vokst opp i en isolert hytte i Skottland sammen med doomsday prepper-moren sin.

Nå har hun stukket sørover av to grunner: Hun vil oppleve livet i storsamfunnet, og hun vil ta hevn på Jimmy, fyren som drepte faren foran øynene hennes da hun var seks år gammel.

På en bar møter hun to jevnaldrende brødre spilt av Mawaan Rizwan (Sex Education) og Taheen Modak (The Bay). Den ene broren lurer Kim til å tro at verden er i ferd med å gå under – og da hopper hevnaksjonen oppover på Kims prioriteringsliste.

Brødrene har ikke noe særlig valg, og snart er de også medvirkende til den spinnville, brutale hevnaksjonen.

Two Weeks to Live © SKY UK Ltd 2021

Two Weeks to Live har elementer av prestisjeserier som The End of the Fucking World og Killing Eve, og Maisie Williams stråler i hovedrollen – både når hun er forvirret over elektriske håndtørkere, og i miniseriens blodige actionsekvenser.

Samtidig rører serien ved såre temaer, og i løpet av seks episoder blir vi kjent med sorgen og lengselen som driver Kim. Hvis du liker blod, action og/eller humor burde du få med deg denne serien.

Se Two Weeks to Live her

Two Weeks to Live © SKY UK Ltd 2021

Paramount+ har eksklusive filmer og serier fra blant annet Paramount, den amerikanske TV-kanalen CBS, Nickelodeon, Showtime, Comedy Central og MTV.

I løpet av året vil strømmetjenesten ha 6000 filmer og serieepisoder du kan boltre deg i – og det er masse å kose seg med allerede.

Paramount+ er tilgjengelig via både Telenor og Allente samt via Apple TV-kanalene på Apple TV-appen. I løpet av april vil tjenesten også bli tilgjengelig via en egen appen. Besøk Paramount+ her!

Two Weeks to Live © SKY UK Ltd 2021

Nye filmer og serier