Se hvor du kan strømme filmer og serier
8 nye filmer på Netflix du ikke bør gå glipp av
Skrevet av:
Publisert:
25.03.2021
Oppdatert:
03.04.2021

8 nye filmer på Netflix du ikke bør gå glipp av

Fra traving i Philly's gater til starten på noe stort i Comptons, høye fjell, dype daler og et tech-ikon med et sært følelsesliv. Dette er ukas 8 filmnyheter på Netflix.

Filmweb og Streamingguiden har en hendig watchlist-funksjon! Når du finner en serie eller film du har lyst til å se, kan du trykke på den lille bokmerke-knappen ved siden av plakaten!

Da lagres filmen eller serien på din profil, så du kan holde lista over alt du har lyst til å se, på alle strømmetjenestene du bruker. Denne uka trekker vi fram 8 nye filmer som har dukket opp på Netflix siden sist. Watchlist de du har lyst til å få med deg!

Concrete Cowboy

Caleb McLaughlin fra Stranger Things spiller en 15 år gammel gutt som på grunn av omstendigheter blir sendt til Philadelphia over sommeren for bo med faren sin, spilt av Idris Elba. De to har ikke akkurat et nært og kjært forhold, men Idris Elba spiller ikke bare en helt vanlig pappa i Philly, men en urban ridende cowboy-pappa, og sånt kan pleie et ødelagt far-sønn-forhold.

Se hvor du kan streame den her

Straight Outta Compton

Hip hop-gruppa N.W.A. tok seg fra gatene i Compton, og helt til topps i den internasjonale musikkindustrien. De revolusjonerte hip hop-kulturen, men støtte på mange opp- og nedturer underveis. Straight Outta Compton skiller seg ikke særlig fra andre musikk-biopics i struktur, visuelt uttrykk eller framstilling av artistene, men det er gøy å se den glossy musikk-biopic-formelen med hiphop som soundtrack!

Se hvor du kan streame den her

Moonlight

Et grensesprengende og intimt portrett av en ung svart manns liv fra barndom til voksen alder i et tøft strøk i Miami. En studie i utviklingen av identitet og seksualitet i en ung svart mann, gjennom fysiske og psykiske overgrep. Det er tungt materiale, men det er overraskende mye varme i Moonlight, den rettmessige vinneren av Oscar for Beste film 2016!

Se hvor du kan streame den her

Steve Jobs

Steve Jobs' lidenskap for teknologi og hans visjoner om nyskapning har gjort ham til en foregangsmann innen den digitale tidsalderen. Men på veien mot målet om å revolusjonere datateknologien ofret han også mye. Steve Jobs er en myteomspunnen mann, som var kjent for å sette yrkeskarrieren foran familie og venner. Denne filmen gir et fascinerende innblikk i hans engasjement og personlighet, og tar oss med bak scenen under tre av de største øyeblikkene i karrieren hans.

Michael Fassbender gjør en uforglemmelig rolleinnsats som Steve Jobsi denne filmen fra Danny Boyle (Slumdog Millionaire, Trainspotting).

Se hvor du kan streame den her

Spider-Man: Far From Home

Oppfølgeren til Spider-Man: Homecoming følger Peter Parker og klassekameratene hans på en rundtur gjennom Europa, som tilsynelatende blir angrepet av fire kraftige element-skurker. Det viser seg at det hele er fake news, orkestrert av Jake Gyllenhaal i rollen som en oppdatert versjon av den klassiske skurken Mysterio, noe som leder til en fantastisk sekvens der Spider-Man slåss mot trippy hologram.

Se hvor du kan streame den her

Everest

Filmen om den katastrofale ekspedisjonen på Mount Everest i 1996, hvor flere fjellklatrere mistet livet. Den livslange fascinasjonen deres for Mount Everest, førte til en marerittaktig kamp mot naturkreftene som var nær sagt umulig å overleve.

Hovedrollene i denne episke filmen spilles av Jason Clarke, Josh Brolin, Robin Wright, Michael Kelly, Sam Worthington, Keira Knightley, Emily Watson og Jake Gyllenhaal.

Se hvor du kan streame den her

Trainwreck

Amy har siden hun var liten fått høre at monogami er unaturlig, og lever voksenlivet uten noen form for forpliktelser. Når hun i jobbsammenheng en dag møter sportslegen Aaron (Bill Hader) og faller pladask må hun vurdere om ansvar og fast forhold kanskje er noe for henne likevel. Filmen er regissert av Judd Apatow (Knocked Up), og har komiker Amy Schumer i hovedrollen.

Se hvor du kan streame den her

Blackhat

Den straffedømte hackeren Nicholas Hathaway (Chris Hemsworth) hentes ut av fengsel for å bistå politiet i jakten på en livsfarlig terrorist. Sammen med andre hackere verden over saumfarer han det kriminelle cybernettverket i denne stilrene filmen, regissert av Michael Mann (Heat)

Se hvor du kan streame den her

Nye filmer og serier