Se hvor du kan strømme filmer og serier
4 nye serier du må se
Skrevet av:
Publisert:
28.03.2021
Oppdatert:
06.04.2021

4 nye serier du må se

Superhelter, hverdagshelter og folk som ikke er helter på noe som helst vis. Dette er ukas serienyheter!

Filmweb og Streamingguiden har en hendig watchlist-funksjon! Når du finner en serie eller film du har lyst til å se, kan du trykke på den lille bokmerke-knappen ved siden av plakaten!

Da lagres filmen eller serien på din profil, så du kan holde lista over alt du har lyst til å se, på alle strømmetjenestene du bruker. Denne uka trekker vi fram 4 nye serier som vi gleder oss til å se. Watchlist de du har lyst til å få med deg!

The Serpent

Basert på den heseblesende og sanne historien om Charles Sobhraj, en morder, tyv og kvinnebedårer som på midten av 70-tallet herjet på Asias "hippie trail".

Kommer på fredag!

Bloodlands

Den nord-irske politietterforskeren Tom Brannick må sjonglere privatliv og jobb når han ser sammenhengen mellom en kidnapping og en beryktet uløst sak Brannick har tette bånd til.

Se hvor du kan streame den her

Supergirl sesong 6

Etter en slapp Supergirl-film på åttitallet, fikk karakteren et fantastisk TV-comeback som en del av Arrow-universet. Melissa Benoist er vilt sjarmerende i hovedrollen som Kara Zor-El/Danvers, og serien leverer både drama, humor og action.

Se hvor du kan streame den her

The Deceived

Når den unge studenten Ophelia faller for en gift foreleser blir ting fort mystisk når han forsvinner sporløst, og hun finner ut at konen hans har omkommet i en brann.

Se hvor du kan streame den her

Nye filmer og serier