Se hvor du kan strømme filmer og serier
Ukas 9 splitter nye serier
Skrevet av:
Publisert:
05.03.2021
Oppdatert:
11.03.2021

Ukas 9 splitter nye serier

En NRK-hit vender tilbake, Viaplay har laget ungdomsserie med it-skuespillere og Netflix kommer med megarobot-anime. Dette er ukas serienyheter!

Filmweb og Streamingguiden har en hendig watchlist-funksjon! Når du finner en serie eller film du har lyst til å se, kan du trykke på den lille bokmerke-knappen ved siden av plakaten!

Da lagres filmen eller serien på din profil, så du kan holde lista over alt du har lyst til å se, på alle strømmetjenestene du bruker. Denne uka trekker vi fram 9 nye serier som vi gleder oss til å se. Watchlist de du har lyst til å få med deg!

Exit

Norges verste gutteklubb er tilbake! I den vanskelige andresesongen blir det mer utagerende festing og dårlig konebehandling, og etter sigende tar det hele en enda mørkere retning. Jeg er kjempespent på hvilke skyggesider av Oslos finansmiljø vi skal bli sjokkert av denne gangen, og i den anledning har jeg tatt meg friheten til å gjette hva sesong 2 skal handle om.

Se hvor du kan streame den her

Delete Me

Viaplays første ungdomsserie, som handler om "vennskap, sjalusi, sex og hacking.” Bestevennene Marion og Marit går siste året på videregående og er klare for russetiden. I kjernen av historien finner vi en lekket sexvideo og en hacker på hevntokt. Delete Me er skrevet, produsert og regissert av Marie Kristiansen, som blant annet står bak ikoniske musikkvideoer, og regisserte fjerde sesong av Unge lovende.

Se hvor du kan streame den her

Mord blant mormonene

True crime-miniserie I tre deler om dramatisk indrejustis i mormonernes egne rekker. Salt Lake City i den amerikanske delstaten Utah er hovedsetet til De siste dagers hellige-trosamfunnet, også kjent som mormonerne. Da det omstridte “salamanderbrevet” dukket opp tidlig på 80-tallet skapte det stor konflikt innad i mormoner-kirken. Brevet malte trossamfunnets grunnlegger Joseph Smith i et helt annet lys enn slik mormonerne selv hadde fremstilt ham, og sånt blir folk sinte av. Så sinte at de sprenger folk i lufta i en rekke seriebombinger.

Se hvor du kan streame den her

De neste

I dette NRK-programme skal unge lovende musikktalenter tolke kjente hits fra noen av norges største artister. Artist, og nå programleder Ida Marie Sivertsen leder showet, og det er artistene som blir tolket av de unge musikktalentene som selv skal vurdere opptredene.

Se hvor du kan streame den her

Gamerne

De beste gamerne har for lengst flyttet seg fra lite glamorøse kjellerstuer med vegg til vegg-teppe, CRT-monitorer og ostepopfargede WASD-taster til turneringer i store arenaer med laserlys og millionpremier. Denne dokumentarserien fra NRK følger norske E-sport-utøvere, som unge Fortnite-mestere, CS-veteraner og FIFA-talenter gjennom et år preget av en global pandemi.

Se hvor du kan streame den her

Pacific Rim: The Black

Netflix-produsert anime i Pacific Rim-universet, skrevet av Greg Johnson og Craig Kyle og regissert av Masayuki Uemoto, Susumu Sugai og Takeshi Iwata. Serien har fått strålende kritikk, og ser unektelig velprodusert ut med nydelig og detaljert animasjon. Om du liker serier om kjemperoboter som slåss mot kjempemonstre (hvem gjør ikke det??) bør du sjekke ut denne serien.

Se hvor du kan streame den her

Black Narcissus

Miniserie basert på Rumer Goddens klassiker med samme navn fra 1939. Boka ble filmatisert i 1947, og ble belønnet med flere Oscar-statuetter. Miniserien, i likhet med boka og filmen tar sted i Himalaya-fjellene på 30-tallet, og handler om en gruppe nonner som prøver å starte en misjonsskole. Det er enklere sagt enn gjort i en iskald og forblåst fjellkjede med en lokalbefolkning som ikke nødvendigvis er så kjempegira på sånne jesus-greier.

Se hvor du kan streame den her

Toll

Sesong 2 av TV2s serie om norske tollere. I et vanlig, koronafritt år strømmer det masse folk fra hele verden over norges grenser i fly, båt, personbiler og langtransport, og det kan være gode penger å tjene på å smugle inn alt fra narkotika og alkohol til billige plastleker uten riktig EU-sertifisering. På grensene står det norske tollvesenet klare som første skanse til å undersøke kjøretøy og baggasje og det de kan finne av ulovligheter.

Se hvor du kan streame den her

Dørvaktene

Nok en serie om en yrkesgruppe som ikke har så veldig mye å gjøre for tiden! Det er ikke alltid det er så kult med bryske dørvakter som sender deg på dør og ikke tror deg når du insisterer på at du bare har "druhkt eth pahr ørl", men ofte kan de være det siste som står mellom en hyggelig og fredelig kveld på byen og totalt anarki. Denne serien tar for seg vektere i Stockholm, et utelivsmiljø som i likhet med alle andre storbyer er preget av rus og vold.

Se hvor du kan streame den her

Nye filmer og serier