Se hvor du kan strømme filmer og serier
5 nye filmer du burde få med deg på Netflix
Skrevet av:
Publisert:
05.03.2021
Oppdatert:
05.03.2021

5 nye filmer du burde få med deg på Netflix

Denne uka er det high school-revolusjon, nærgående hip-hop-historie, action og gønnere på Netflix.

Filmweb og Streamingguiden har en hendig watchlist-funksjon! Når du finner en serie eller film du har lyst til å se, kan du trykke på den lille bokmerke-knappen ved siden av plakaten!

Da lagres filmen eller serien på din profil, så du kan holde lista over alt du har lyst til å se, på alle strømmetjenestene du bruker. Denne uka trekker vi fram fem nye filmer som har dukket opp på Netflix siden sist. Watchlist de du har lyst til å få med deg!

Moxie

Moxie_00_27_22_22 R.JPG

Skuespiller Amy Poehler (Parks and Recreation) regisserer denne filmen basert på YA-boka med samme navn. Filmen handler om en 16 år gammel jente som er lei av forskjellsbehandling og trakassering på skolen. Hun lar seg inspirere av morens fortid i undergrunns-punkbevegelsen Riot Grrrl, og starter en feministisk revolusjon på high schoolen sin!

Se hvor du kan streame den her

Biggie: I Got a Story to Tell

Biggie: I Got A Story To Tell løfter et nytt blikk på en av de største, mest innflytelsesrike rapperne gjennom tidene. Den intime dokumentaren har sjeldne opptak filmet av bestevenn Damion “D-Roc” Butler og nye intervjuer med Biggies nærmeste venner og familie, og avslører en side av Christopher Wallace som verden aldri kjente.

Se hvor du kan streame den her

Den franske soldaten

Olga Kurylenko (Quantum of Solace) spiller hovedrollen i denne helt ferske actionthrilleren. En spesialtrent fransk soldat blir sendt hjem etter et traumatisk kampoppdrag, og bruker de dødelige evnene sine til å jakte på mannen som skadet søsteren hennes.

Se hvor du kan streame den her

Les også: Hvorfor oversetter Netflix så mange titler?

John Wick Chapter 3: Parabellum

John Wick er på rømmen etter å ha drept et medlem av den internasjonale foreningen for leiemordere, High Table. Med en dusør på 14 millioner kroner til den som klarer å drepe han, er han et mål for profesjonelle drapsmenn og -kvinner i hele verden.

I den tredje John Wick-filmen får vi flere pistoler, sykere action, mer mytologi, og Halle Berry!

Se hvor du kan streame den her

Long Shot

Charlize Theron spiller en av verdens mest innflytelsesrike kvinner i denne komedien. Seth Rogen spiller en talentfull men mislykket journalist.

De to har ingenting til felles, bortsett fra at hun var hans tidligere barnevakt og første ungdomsforelskelse. Når de møtes igjen sjarmerer han henne, og minner henne om sin egen ungdommelige idealisme.

Når Charlotte forbereder seg til å stille som presidentkandidat ansetter hun Fred som taleskribent, på tross av mye misnøye hos hennes nærmeste rådgivere.

Se hvor du kan streame den her

Nye filmer og serier