Se hvor du kan strømme filmer og serier
7 nye serier du må sjekke ut
Skrevet av:
Publisert:
19.02.2021
Oppdatert:
19.02.2021

7 nye serier du må sjekke ut

Racerbiler, romskip og incels med dunbart. Synk ned i sofaen og kos deg med det nyeste på seriefronten!

Filmweb og Streamingguiden har en hendig watchlist-funksjon! Når du finner en serie eller film du har lyst til å se, kan du trykke på den lille bokmerke-knappen ved siden av plakaten!

Da lagres filmen eller serien på din profil, så du kan holde lista over alt du har lyst til å se, på alle strømmetjenestene du bruker. Denne uka trekker vi fram 7 nye serier som vi gleder oss til å se. Watchlist de du har lyst til å få med deg!

Sigurd fåkke pult sesong 2

Norsk TVs mest stakkarslige incel er tilbake, og nå er det enda mer synd på ham! Sigurd er fortsatt fast bestemt på å få pult, men som så mange ganger før går ikke ting helt Sigurds vei. På en fest utnytter en jente seg av døddrukne Sigurd, som i ettertid må innse at overgrep slett ikke er det samme som puling. Med enda en kilo mental baggasje virker drømmen om pulings mer uoppnåelig enn noen gang, men våte drømmer kan også bli virkelighet.

Se hvor du kan streame den her

Erlend fra Streamingguiden møtte Steinar Klouman Hallert og Erlend Mørch for å snakke om overgrep, spionutstyr, hårvekst og hvorfor de var det åpenbare valget til å lage den norske incel-serien. Se intervjuet her!

For All Mankind sesong 2

Denne realistiske sci-fi-serien kommer fra produsentene av Battlestar Galactica og Fargo, og foregår i en alternativ virkelighet der Sovjetunionen landet den første mannen på månen, og romkappløpet fortsatte med nye, enda mer ambisiøse mål! Svenske Joel Kinnaman (Robocop) spiller hovedrollen i denne "det som kunne ha vært"-serien.

Se hvor du kan streame den her

USA: Kampen om friheten

Karismatiske Will Smith retter fokuset mot den amerikanske grunnlovens "14th amendment", som skal garantere alle lik behandling av loven men som historisk sett ikke akkurat har gjort det. Mahershala Ali, Randall Park, Samira Wiley, og Pedro Pascal er også med på å gi stemmer til historiske borgerretighets-forkjempere, og vi får se hvordan marginaliserte grupper som innvandrere, skeive og kvinner har gått i bresjen for å sikre sine grunnlovsfestede rettigheter.

Se hvor du kan streame den her

Coyote

Michael Chiklis kjenner du kanskje best som politietterforsker Vic Mackey i den ikoniske politiserien The Shield. Nå er han tilbake i rollen som lovens lange og utøvende arm, denne gangen som grenseagenten Ben Clemens. Ben går av med pensjon fra jobben, før omstendigheter tvinger ham til å jobbe for skurkene han pleide å jakte på.

Kommer på Viaplay søndag

Mysteria i Brokenwood sesong 4

Synes du det er for få new zealandske detektiver på TV? NRK er på saken! Den rufsete, men rutinerte etterforskeren Mike Shepherd løser mordgåter i pittoreske Brokenwood.

Se hvor du kan streame den her

The Crew

NASCAR er ikke akkurat kjempespennende for oss utenforstående. Raske biler kjører mot venstre rundt og rundt og rundt i ring i motorsportens svar på å se maling tørke. Da er det kanskje hakket mer interessant med en humorserie om hva som skjer i kulissene, med Kevin James i hovedrollen som en "crew chief" som havner mellom barken og veden når eieren av NASCAR-laget hans utnevner sin millenial-datter til lagets nye sjef.

Se hvor du kan streame den her

Tribes of Europa

Tysk postapokalyptisk serie! I år 2029 kollapser samfunnet slik vi kjenner det, og 45 år senere ligger Europa i ruiner regjert av en rekke stammer. Serien følger Kiano, Liv, og Elja fra Origine-stammen, hvis fredelige eksistens blir snudd på hodet når et mystisk og høyteknologisk fartøy blir skutt ned over landsbyen deres.

Se hvor du kan streame den her

Nye filmer og serier