Se hvor du kan strømme filmer og serier
Bekreftet: Green Lantern-serien nærmer seg innspillingsstart
Skrevet av:
Publisert:
18.02.2021
Oppdatert:
18.02.2021

Bekreftet: Green Lantern-serien nærmer seg innspillingsstart

Dokument på bransjenettside røper nye detaljer om superheltserien.

Sist Green Lantern var å se på skjermen var det en ganske underveldende og endimensjonal affære vi ble vitne til. Ryan Reynolds og masse grønntonede spesialeffekter var ikke nok til å overbevise fans og anmeldere, og enkelte gikk så langt i kritikken av filmen at de hevdet den markerte begynnelsen av slutten for superheltfilm-crazen.

Så feil kan man ta. Det skal mer enn én skikkelig dårlig film til for å stilne folks tilsynelatende umettelige hunger etter alt som har DC eller Marvel-stempel. Og godt er det, for 10 år senere får Green Lantern-franchisen et nytt forsøk på å vise hva universets grønne og ringbærende voktere duger til.

Røpet innspillingstart og slurvete synopsis

Det er HBO Max som produserer serien, og i følge Productionlist.com, en oversikt over filmer og serier i preproduksjon, begynner innspillingen 12. april i år. Nøyaktig hva serien handler om og hvem som skal spille i den har vi ikke fått vite noe om ennå, men i det samme dokumentet der innspillingsdatoen røpes, står det også et lite og litt slurvete skrevet synopsis:

"The Green Lantern Corps er et utenomjordisk lov-håndhevings-byrå der hvert medlems individuelle kraft-ring gir den som bærer den evner basert på styrken av deres egen viljekraft. Følger eventyrene til en rekke Lanterns, inkludert Guy Gardner, Jessica Cruz, Simon Baz og Alan Scott, jordas første Green Lantern, som i tråd med tegneseriene er en homofil mann, og mye mer. "

Det er Seth Grahame-Smith og Marc Guggenheim som har skrevet serien og som også skal fungere som eksekutiv-produsenter. Strømmetjenesten HBO Max ble lansert i USA våren 2020, og etter planen skal den overta for HBO Nordic i Norge i løpet av 2021.

Vi gleder oss til å se resultatet!

Nye filmer og serier