Se hvor du kan strømme filmer og serier
24 filmtitler du kan synge på melodien til Teenage Mutant Ninja Turtles
Skrevet av:
Publisert:
17.02.2021
Oppdatert:
17.02.2021

24 filmtitler du kan synge på melodien til Teenage Mutant Ninja Turtles

Teenage Mutant Ninja Tuuurtles! Teenage Mutant Ninja Tuuurtles! Teenage Mutant Ninja Tuuurtles! Synge navn på filmer – Filmweb power!

Gled deg til å vrenge ord som "american", "beskjedenhet", "impossible" og "varmeste" til det ugjenkjennelige – jeg har samlet 24 filmer som har akkurat åtte stavelser i tittelen – og som derfor kan synges på kjenningsmelodien til Teenage Mutant Ninja Turtles!

Jeg er ikke de første til å komme på at det er morsomt å synge Teenage Mutant Ninja Turtles-sangen med andre tekster. Jeg er inspirert av nettegneserien xkcd, og Twitter-kontoen Wiki Titles Singable to TMNT Themesong. Logoene i artikkelen er generert med et nettverktøy laget av Glen Chiacchieri.

Denne fantastiske franske musikalen er fargesprakende og hjerteskjærende – og nå kan du synge tittelen på den nostalgiske TMNT-melodien!

Se hvor du kan streame den her

Det var forvinnende få som så denne sjarmerende meta-komedien om Dora the Explorer på kino. Vi får håpe den får et nytt liv på streaming, og at folk over hele landet får filmens nye kjenningsmelodi på hjernen.

Se hvor du kan streame den her

Les også: 6 splitter nye Netflix-filmer du kan streame nå

1982-versjonen av sci-fi-filmen fra 1951 med samme navn omtales om regel under den mer fengende amerikanske tittelen "The Thing", men "The Thing" har bare 25% av stavelsene som må til for å passe til Ninja-melodien.

Se hvor du kan streame den her

Var det et bevisst valg fra det norske Disney-kontoret at deres neste animasjonsfilm har akkurat åtte stavelser? Neppe, men jeg er like takknemlig.

Kommer på kino 5. mara. Watchlist filmen her!

Se også: Ny trailer til Raya og den siste dragen, Disneys neste animasjonsfilm

Dette portrettet av kunstneren Nikolai Astrup er varmt og vakkert, og ikke minst har filmen en tittel jeg kan nynne på i timesvis!

Se hvor du kan streame den her

En av årets sterkeste Oscar-kandidater er denne kommende filmen om Black Panther-leder Fred Hampton, som ble drept av amerikanske politistyrker under en ulovlig razzia i 1969, bare 21 år gammel. Jeg vet ikke når eller hvordan filmen kommer til Norge, men jeg vet at tittelen har akkurat åtte stavelser!

Les også: Dette er årets Oscar-favoritter

I år har Steve Coogan spilt en av Storbritannias mest populære humorkarakterer i 30 år! Denne komedien fra 2013 er hans eneste langfilm!

Se hvor du kan streame den her

Denne Netflix-dramakomedien om en av National Lampoon-grunnleggerne kan OGSÅ synges på TMNT-melodien med sin norske tittel, "En fåfengt og tåpelig gest", men jeg gikk for den originale tittelen, som krever færre krumspring.

Se hvor du kan streame den her

Les også: Hvorfor oversetter Netflix så mange titler?

To hillbillies må forsvare seg mot onde makter i denne skrekkomedien fra 2010 – og du kan velge helt selv om du vil synge "ve-ess" eller "vørsus", for begge deler passer til melodien.

Se hvor du kan streame den her

Steven Spielbergs stemningsfylte sci-fi-klassiker handler om en mann som stikker av fra familien sin for å møte utenomjordiske besøkende – akkurat som du kan komme til å ignorere viktige gjøremål i et forsøk på å finne enda flere filmtitler som kan synges på skilpadde-melodien.

Se hvor du kan streame den her

Les også: 50 filmer vi gleder oss til i 2021

"Det regner kjøttboller" mangler to stavelser for å treffe melodien, men hvis du insisterer på å synge den norske tittelen heller enn den originale, kan jeg anbefale "Det regner kjøttboller, bæibi".

Se hvor du kan streame den her

Her må du legge godvilja til og vri ordet "american" til det ugjenkjennelige for å synge tittelen til kultkomedien, men det er verdt det!

Se hvor du kan streame den her

Les også: De ti beste idiotkomediene du kan streame nå

Lars von Trier står bak denne kontorkomedien om en sjef som har diktet opp en overordnet for å slippe å ta ansvar for vanskelige avgjørelser! Du kan synge tittelen til filmen, men du kan dessverre ikke streame filmen noe sted :(

Du kan også synge navnet på denne komisuksessen fra 2004 med Ben Stiller og Vince Vaughn! En spenstig og god oversettelse av originaltittelen "Dodgeball: A True Underdog Story".

Se hvor du kan streame den her

Les også: Tidenes verste norske oversettelser

Den sjette Mission: Impossible-filmen er den eneste du kan synge på Ninja Turtles-melodien – og dermed er det også den beste filmen i serien!

Se hvor du kan streame den her

Denne norske dokumentarfilmen har blant annet Marie Amdam og Jan Eggum på rollelista. Kanskje de kan slå seg sammen og gi ut en ny, mer ninja-preget kjenningsmelodi?

Filmen går på kino nå – kjøp billetter her!

Les også: Dette blir den norske filmvåren 2021

Denne animasjonsfilmen, som hadde Norgespremiere i 2019, het originalt "Terra Willy". Heldigvis er den norske tittelen dobbelt så lang!

Se hvor du kan streame den her

Mens du venter på Godzilla vs Kong, som kommer på kino 26. mars, kan du tenke tilbake på denne oppfølgeren fra 2019, og kanskje også synge navnene på de andre monsterne Godzilla møter: "Mothra, Rodan, kong Ghidorah"!

Se hvor du kan streame den her

Les også: Monstrene møtes: Se den første traileren til Godzilla vs Kong

Denne franske filmen følger unge Adèle mens hun oppdager seksualiteten sin, jobber seg gjennom et intenst forhold og spiser spaghetti på en slurpete måte. Nå kan du hylle filmen ved å synge tittelen på din favorittmelodi!

Se hvor du kan streame den her

Joda, det høres litt kronglete ut, men Sergio Leones spaghetti-western med Clinter'n Eastwood kan også synges med melodien til TMNT-sangen!

Se hvor du kan streame den her

Les også: 5 Filmweb-artikler fra tiden før Filmweb

Denne stjal jeg fra den nevnte nettegneserien, og Jim Carrey-komedien er et kroneksempel på en tittel som tåler å bli sunget på den fengende melodien.

Se hvor du kan streame den her

Faktisk kan hele tre av Star Wars-filmene synges på melodien. De andre to er "Star Wars: The Empire Strikes Back" og "Star Wars: The Rise of Skywalker". Selv om ordet "return" føles litt unaturlig, synes jeg likevel det var den mest TMNT-vennlige tittelen i serien.

Se hvor du kan streame den her

Les også: 5 detaljer i Star Wars-universet vi fortsatt ikke forstår

Denne animasjonsfilmen hadde kinopremiere i høst, og er ikke tilgjengelig på streaming ennå. Den ble sist vist på kino 13. februar, så det kan hende du rekker å få den med deg!

Kjøp billetter her!

Denne tittelen krever litt unaturlig uttale av både "Avengers" og "Infinity", men det er fullt mulig å synge den hvis du legger godvilja til!

Se hvor du kan streame den her

Les også: Alle filmene i the Marvel Cinematic Universe, rangert

Nye filmer og serier