Se hvor du kan strømme filmer og serier
Nedslående nyheter: Kultserien setter strek
Skrevet av:
Publisert:
16.02.2021
Oppdatert:
16.02.2021

Nedslående nyheter: Kultserien setter strek

Den populære serien om brooklyns nittiniende politidistrikt skal snart rundes av for godt.

Siden 2013 har situasjonskomedien Brooklyn Nine-Nine rullet og gått. Etter fem sesonger kansellerte Fox serien, men like etter plukket NBC den opp og ga den nytt liv. Etter 3 sesonger sier derimot også de stopp for serien, og denne gangen har vi all grunn til å tro det er slutt for godt.

Om Brooklyn Nine-Nine konkluderes på en "noice" måte gjenstår å se, men allerede vet vi litt om hvilken retning den siste sesongen tar. Politiserien har gjennom årenes løp fått mye kritikk for å rosemale det amerikanske politiet og fokusere for lite på de mange problematiske aspektene. Det skal de derimot endre på i den siste sesongen, som i kjølvannet av George Floyd-opptøyene er blitt bekreftet at skal rette søkelysene mot ny og mer hardtslående tematikk.

Hyller fansen

Om å sette punktum for Brooklyn Nine-Nine hadde eksekutiv produsent Dan Goor følgende å si:

"Jeg er så takknemlig for at NBC og Universal Television har tillatt oss å gi disse karakterene og fansen slutten de fortjener. Da Mike Schur og jeg først pitchet piloten til Andy (Samberg) sa han ‘jeg er med, men jeg tror den eneste måten å fortelle denne historien er over 153 episoder’, som er ganske sykt, for det var akkurat det antallet Mike og jeg hadde sett for oss. Jeg føler meg utrolig heldig som har kunnet jobbe med dette fantastiske castet og crewet gjennom åtte sesonger.

De er ikke bare blant de mest talentfulle folka i bransjen, de er alle gode mennesker som sammen har blitt en familie. Men først av alt føler jeg meg heldig som har hatt de beste fansen i verden. Fans som bokstavelig talt reddet oss fra kansellering, fans som fyller oss med glede. Å avslutte serien var en vanskelig avgjørelse, men til slutt følte vi at det var den beste måten å ære karakterene, historien og seerne. Jeg vet at noen kommer til å bli skuffet over at det tar slutt, men for å være ærlig er jeg takknemlig for at det varte så lenge. Title of my sex tape."

Vi grugleder oss til å se slutten!

Nye filmer og serier