Se hvor du kan strømme filmer og serier
Annonsørinnhold
De blodigste filmene du kan streame på Disney+ i februar
Skrevet av:
Publisert:
15.02.2021
Oppdatert:
23.02.2021

De blodigste filmene du kan streame på Disney+ i februar

Fra 23. februar kommer det en ny fane på Disney+. Den heter "Star", og skal ha filmer og serier som ikke er egnet for hele familien. Derfor har vi samlet de blodigste filmene som er på vei til Disney+

Annonsørinnhold for Disney+

Fram til i dag hadde Disney+ fem "faner": Disney, Pixar, Star Wars, Marvel og National Geographic. Hver av fanene tilbyr filmer og serier fra en enorm katalog, i tillegg til helt nye produksjoner laget for Disney+.

Likevel er det mange som har lurt på hvorfor det er så lite innhold på Disney+ rettet mot voksne.

Den nye fanen Star skal tette dette tomrommet, og tilby filmer og serier for voksne. Star inkluderer filmer og serier Disney allerede eier, og nye produksjoner fra den amerikanske TV-kanalen FX og strømmetjenesten Hulu.

Et årsabonnement på Disney+ koster 890, eller du kan betale 89 kroner i måneden.

Klikk her for å abonnere på Disney+!

Disney er et selskap som liker å holde ting familievennlig. Filmene deres har sjelden sex, røyking, banning eller vold – men nå blir det andre boller! Etter at Disney kjøpte 20th Century Studios, tidligere kjent som 20th Century Fox, har de fått ansvar for et digert arkiv med mørke og blodige filmer, og flere av dem blir tilgjengelige i den nye voksen-fanen.

Selvfølgelig er det foreldrekontroll på det nye innholdet, som skal sørge for at barn ikke tapper seg inn på filmer de ikke burde se, men de voksne har mye å glede seg til. Fra 23. februar kan du blant annet streame disse 16 blodige filmene!

Deadpool-filmene

Hold deg fast! Ryan Reynolds er en morsom, uskadelig leiemorder som dreper slemminger disse voldelige Marvel-filmene. Den første filmen introduserer publikum for en plaget, hypervoldelig og sarkastisk antihelt, og var et kjærkomment og "voksent" innslag i et filmunivers som litt for ofte må se seg nødt til å justere ned edgy vitser og vold-faktoren akkurat nok til å oppnå den lukrative og familievennlige PG-13-rangeringen i USA. Med tidsreise, blodspray og overveldende action overgår toeren originalen!

Kommer på Disney+ 23. februar

Primeval

Denne action-skrekkfilmen bygger på den sanne historien om Gustave, en 7,6 meter lang, ett tonn tunge, menneskespisende nilkrokodille i Burundi. Filmen handler om et team med amerikanske journalister som reiser til Burundi for å filme og fange ham – og du kan gjette hvor bra det går!

Kommer på Disney+ 23. februar

Die Hard-filmene

Jepp, John McClane er straks en Disney-prins. Bruce Willis spiller detektiven Jsom nettopp har ankommet L.A for å tilbringe juleferien sammen med eks-kona. Mens McClane venter på at konas juleavslutning på kontoret skal bli ferdig, overtar terrorister kontrollen over bygningen. Dette ble starten på en litt for lang rekke filmer der politimannen hanskes med stadig verre terrorister!

Kommer på Disney+ 23. februar

Logan

Det er 2029, ingen mutanter har blitt født siden 2004, verden har gått til helvete igjen, Wolverine har blitt gammal og nesten alt håp er ute. Denne filmen er mørk, har noen brutale scener, og Hugh Jackman gir absolutt alt i hans (påstått) siste X-Men-film.

Kommer på Disney+ 23. februar

The Edge

Anthony Hopkins er en milliardær som tror Alec Baldwin ligger med kona hans. Sammen drar de til Alaskas villmark, men flyet krasjer. Assistenten deres blir spist av en diger bjørn, og de må overleve både ødemarka og deres personlige konflikt sammen.

Kommer på Disney+ 23. februar

Kingsman-filmene

Jepp, snart kan du streame disse britiske, kjempevoldelige spionfilmene, fylt med analsexvitser, folk som blir kuttet i to og kastet i kjøttkverner, hoder som eksploderer og kannibalisme på Disney+!

Kommer på Disney+ 23. februar

Abraham Lincoln: Vampire Hunter

Hva hvis Abraham Lincoln ikke bare var en dyktig og samlende politiker som vant borgerkrigen og avskaffet slaveri, men også en brutal vampyrjeger? Det spørsmålet stiller denne lettbeinte med blodige monsterfilmen!

Kommer på Disney+ 23. februar

The Drop

Du har kanskje ikke fått med deg dette krimdramaet fra 2014 med Tom Hardy, der en blodig, kneblet mann får en stor metallbolt boret gjennom foten, og der skuespillerne sier "fuck" hele 66 ganger? Da kan du få den med deg i neste uke!

Kommer på Disney+ 23. februar

Starship Troopers

Denne satiriske filmen handler om at krig er fascistisk men at fascisme kanskje ikke er så farlig? Ikke vet jeg, men Starship Troopers har en stor og lojal fanskare, aliens som holder seg veldig bra til tross for tjue år med teknologisk utvikling på CGI-fronten, og ikke minst masse, masse blod!

Kommer på Disney+ 23. februar

The Fly

Jeff Goldblum er en eksentrisk vitenskapsmann som gjør en slurvefeil under et banebrytende eksperiment, og sakte forvandles til en slags flue-menneske-hybrid i denne nyinnspillingen av en paranoid sci-fi-film fra 1958. Denne filmen har noen av de verste body horror-scenene i en Hollywood-film noensinne – og nå er filmen en Disney-klassiker.

Kommer på Disney+ 23. februar

Se lista over alle de 314 filmene og seriene som blir sluppet på Disney+ Star 23. februar her!

Spar 200 kroner

23. februar går prisen på et årsabonnement på Disney+ opp med 200 kr, så her er det bare å hive seg rundt og sikre seg et helt år med alt Disney har å by på av innhold til bare 689 kroner!

Klikk her for å abonnere på Disney+!

Annonsørinnhold for Disney+

Nye filmer og serier