Se hvor du kan strømme filmer og serier
Annonsørinnhold
10 serier du ikke skulle tro kommer på Disney+
Skrevet av:
Publisert:
18.02.2021
Oppdatert:
23.02.2021

10 serier du ikke skulle tro kommer på Disney+

Fra 23. februar kommer det en ny fane på Disney+. Den heter "Star", og skal ha filmer og serier som ikke er egnet for hele familien. Derfor har vi samlet ti serier du kanskje ikke visste at Disney eier.

Annonsørinnhold for Disney+

Fram til i dag hadde Disney+ fem "faner": Disney, Pixar, Star Wars, Marvel og National Geographic. Hver av fanene tilbyr filmer og serier fra en enorm katalog, i tillegg til helt nye produksjoner laget for Disney+.

Likevel er det mange som har lurt på hvorfor det er så lite innhold på Disney+ rettet mot voksne.

Les også: De 9 rareste filmene vi fant på Disney+

Den nye fanen Star skal tette dette tomrommet, og tilby filmer og serier for voksne. Star inkluderer filmer og serier Disney allerede eier, og nye produksjoner fra den amerikanske TV-kanalen FX og strømmetjenesten Hulu.

Et årsabonnement på Disney+ koster 890, eller du kan betale 89 kroner i måneden.

Klikk her for å abonnere på Disney+!

Disney er et selskap som liker å holde ting familievennlig, og unngå sex, røyking, banning eller vold – men nå blir det andre boller! Disney eier nemlig selskaper som ABC Studios, 20th Television og FX Studios – og nå kommer seriene deres på Disney+ Star!

Selvfølgelig er det foreldrekontroll på det nye innholdet, som skal sørge for at barn ikke tapper seg inn på serier de ikke burde se, men de voksne har mye å glede seg til. Fra 23. februar kan du blant annet streame disse 10 seriene.

Les også: De blodigste filmene du kan streame på Disney+ i februar

24

Kiefer Sutherland spiller hovedrollen i denne rå dramaserien der hver sesong utspiller seg i løpet av et døgn, så hver av de 24 episodene utspiller seg i sanntid. Den patriotiske agenten gjør alt han kan for å stanse terrorister. Serien er produsert av nå Disney-eide 20th Television, så snart kan du streame alle sesongene av 24, miniserien 24: Live Another Day og 24: Legacy.

Kommer på Disney+ 23. februar

Family Guy

Jepp, nå eier Disney både The Simpsons og den enda mer vågale, politisk ukorrekte broren Family Guy. Peter Griffin er en dum, tjukk, hvit mann som har en helt vanlig familie, med kone, barn, snakkende hund og et britisk, hyperintelligent, ondskapsfullt spedbarn.

Kommer på Disney+ 23. februar

Buffy the Vampire Slayer

Den siste uka har det kommet fram mye grusomt om Buffy-serieskaper og Avengers-regissør Joss Whedon, men alle de trakasserte skuespillerne står likevel fast ved toltheten over selve serien, og at den er noe av det beste de har laget. Buffy the Vampire Slayer kombinerer superkrefter med vampyrer og demoner, snodig dialog og stygge 90-talls-antrekk!

Kommer på Disney+ 23. februar

Frustrerte fruer

Denne herlig skrudde dramaserien er lagt til nabolaget Wisteria Lane i den fiktive amerikanske småbyen Fairview i Eagle State. Serien handler om fem husmødre med små og store problemer – og selv om det er ni år siden serien gikk av lufta, var den blant de mest besøkte på Streamingguiden i fjor.

Kommer på Disney+ 23. februar

Lost

En haug med fremmede overlever et flykrasj, og ender opp på en mystisk øy full av røykmonstre, isbjørner, bunkerser og en mystisk gruppe "others" i dette banebrytende sci-fi-dramaet. Hvorfor endte de opp her? Hvorfor kom ikke noen for å hente dem? Hvorfor er det et frossent ror midt inni øya? Alt dette får du svar på i løpet av seriens seks sesonger.

Kommer på Disney+ 23. februar

Prison Break

Denne konspirasjonsthrilleren handler om en mann som ender opp med en dødsdom for noe han ikke har gjort. Hans eneste håp er broren hans, som sørger for å bli sendt til samme fengsel for å bryte dem begge ut! Publikumsmagneten var egentlig ment å være en miniserie, men Disney fikk blod på tann, og har hittil produsert fire og en halv sesong!

Kommer på Disney+ 23. februar

Sleepy Hollow

Disney har allerede filmatisert den gufne novellen om den hodeløse rytteren én gang med filmen Ichabod og Paddas eventyr, og fra 2013–2017 lagde 20th Television denne serien, der novellas hovedperson reiser fra 1781 til 2013 for å løse overnaturlige gåter!

Kommer på Disney+ 23. februar

Sons Of Anarchy

Disney eier nå også seriene fra den amerikanske kanalen FX, og det inkluderer denne ikoniske og adrenalinfylte serien som utspiller seg i en nådeløs underverden av fredløse motorsykkelklubber. Sons of Anarchy forfølges av lovens lange arm og blir målskive for hensynsløse rivaler, med en usikker og stadig mer lovløs fremtid som resultat.

Kommer på Disney+ 23. februar

The Strain

Denne skrekkserien, skapt av Guillermo del Toro, handler om et team smitteeksperter som blir tilkalt for å undersøke et mystisk virusutbrudd – med kjennetegnene til vampyrisme! Stemningen blir anstrengt, og teamet må føre krig for å kjempe for menneskehetens fremtid.

Kommer på Disney+ 23. februar

Grey's Anatomy

Disney eier ABC Studios, som står bak denne – etter alt å dømme – evigvarende såpeserien om kjærlighet, kirurgi, hjertesmerte og intriger på Seattle Grace Hospital (senere Seattle Grace Mercy West Hospital, og deretter Grey Sloan Memorial Hospital).

De av dere uten særlig behov for søvn, dopauser eller arbeidshverdag kan spurte gjennom hele serien på rundt elleve dager, men for de fleste andre kan dette gjensynet bre seg utover vinteren og våren.

Kommer på Disney+ 23. februar

Nye filmer og serier