Se hvor du kan strømme filmer og serier
Se den endelige traileren til Zack Snyder's Justice League
Skrevet av:
Publisert:
14.02.2021
Oppdatert:
14.02.2021

Se den endelige traileren til Zack Snyder's Justice League

Den myteomspunne director's cut-en slippes om en måned. Nå har den amerikanske strømmetjenesten HBO Max sluppet en ny trailer til "the Snyder Cut".

Superheltfilmen Justice League fikk en slapp mottakelse fra både fans, anmeldere og publikum. Lenge har fans hatt lyst til å se regissør Zack Snyders foretrukne versjon av filmen. Selv om Zack Snyder er den eneste som er kreditert, var han ikke involvert i klippeprosessen til filmen. Han forlot produksjonen på grunn av en familietragedie.

Zack Snyder og enkelte andre medlemmer av Justice League-crewet har hevdet at Snyder ferdigstilte en versjon av filmen som bare manglet enkelte visuelle effekter og lydmiks. I nesten to år drev fans kampanjen #ReleaseTheSnyderCut, i håp om at Warner Bros. skulle gi ut Zack Snyders versjon av filmen.

Den amerikanske strømmetjenesten HBO Max annonserte i fjor at de skulle bruke 30 millioner dollar på å ferdigstille "the Snyder Cut". I Norge blir filmen tilgjengelig på HBO Nordic samme dag, 18. mars.

I utgangspunktet var det ikke planlagt å spille inn noen nye scener til "the Snyder Cut", men siden har HBO Max og Zack Snyder snudd – Ben Affleck (Batman), Henry Cavill (Supermann), Gal Gadot (Wonder Woman) og Ray Fisher (Cyborg) gjorde omfattende restopptak og spilte inn nye scener i høst.

Det har resultert i at budsjettet til "the Snyder Cut" har gått helt opp til 70 millioner dollar. Til sammenligning hadde filmen Joker (2019) et budsjett på 55 millioner dollar.

Det er tydelig at filmen kommer til å skille seg dramatisk fra kinoversjonen – ikke bare fordi den er dobbelt så lang, og tilsynelatende i det tradisjonsrike formatet 4:3. Den nye traileren viser blant annet scener med Kiersey Clemons som Iris West, Jared Leto som Jokeren, og en stor kamp mot skurken Darkseid, som alle tre var kuttet fra kinoversjonen av filmen.

Produksjonen av Justice League var dramatisk, og "Snyder Cut"-historien er fylt med anklager om rasisme og maktmisbruk, interne etterforskninger, tre runder med restopptak og konspirasjonsteorier. Les hele historien her!

Zack Snyder's Justice League kommer på HBO Nordic 18. mars.

Se hvor du kan streame Justice League her!

Nye filmer og serier