Se hvor du kan strømme filmer og serier
6 splitter nye Netflix-filmer du kan streame nå
Skrevet av:
Publisert:
12.02.2021
Oppdatert:
16.02.2021

6 splitter nye Netflix-filmer du kan streame nå

Tom Hanks, lasersikter og "jævlig mye weed". Her er ukas nye Netflix-filmer!

Filmweb og Streamingguiden har en hendig watchlist-funksjon! Når du finner en serie eller film du har lyst til å se, kan du trykke på den lille bokmerke-knappen ved siden av plakaten!

Da lagres filmen eller serien på din profil, så du kan holde lista over alt du har lyst til å se, på alle strømmetjenestene du bruker. Denne uka trekker vi fram seks nye filmer som har dukket opp på Netflix siden sist. Watchlist de du har lyst til å få med deg!

News of the World

I årene etter den amerikanske borgerkrigen var den ville vesten ekstra vill og lovløs, og de aller fleste var analfabeter som levde under kummerlige kår. I denne filmen regissert av Paul Greengrass spiller Tom Hanks en mann som reiser fra landsby til landsby i Texas for å lese høyt fra avisene mot en liten slant, før han ganske ut av det blå blir sittende med ansvaret for Johanna, en ung og foreldreløs tysk jente som har blitt fostret opp av Kiowa-urfolket som angrep nybygger-familien hennes.

Sammen setter de ut for å gjenforene jenta med de slektningene hun har igjen, men kanskje er familie mer enn bare blod? Slettes ikke umulig…

Se hvor du kan streame den her!

To All the Boys: Always and Forever

Tredje filmen i “To All the Boys I've Loved Before”-serien, basert på boka “Always and Forever, Lara Jean” av Jenny Han. Lara Jean (Lana Condor) går på siste året av high-school, og ser frem til college og voksenlivet med kjæresten Peter. Likevel begynner hun å revurdere fremtiden hun, kjæresten og vennene har staket ut. Hvis du, som meg, ikke har sett forgjengerne To All the Boys I’ve Loved Before fra 2018 og To All the Boys: P.S. I Still Love You fra i fjor, anbefaler vi at du gjør det først. «To All the Boys»-maraton på valentinsdagen, kanskje?

Se hvor du kan streame den her!

Red dot

Svensk Netflix-thriller, og ikke den tradisjonsrike internasjonale industridesignprisen! Forholdet til Nadja og David har begynt å slå sprekker, og bestemmer seg for å dra på en sårt trengt ferietur til idylliske Björndalen for å pleie kjærligheten. Det skal vise seg å bli alt fra idyllisk når de havner i konflikt med to jegere, som begynner å jakte dem ned med røde lasersikter mot den snøkledde svenske landsbygda.

Se hvor du kan streame den her!

Hedi og Cokeman

Fransk gangster-komedie om to dysfunksjonelle dealere som vil ta steget opp fra småkriminalitet til… storkriminalitet! Hedi og Cokeman startet som en webserie, og nå har de to skakke gærningene fått sin helt egen Netflix-film, som i traileren lover «heite damer, crazy actionsekvenser og jævlig mye weed». Helgen er med andre ord reddet, beibi!

Se hvor du kan streame den her!

Dora og den gyldne byen

Oppdagelseslystne Dora har tilbrakt hele oppveksten i jungelen med ville dyr, men har nå blitt tenåring og begynner på en skole i byen. Når foreldrene hennes kidnappes, må hun og noen av hennes nye venner fra byen legge ut på et nytt jungeleventyr for å redde dem.

Se hvor du kan streame den her!

Yesterday

Denne filmen er jeg rimelig sikker på at er basert på en dagdrøm jeg har hatt en gang. Se for deg følgende scenario: Du er en singer-songwriter som verken er særlig ung eller lovende lenger, du er flink til å spille gitar og sånt, men sangene dine er ikke helt der. En dag havner du i en ulykke, og når du våkner opp har ingen rundt deg hørt om The Beatles. Hva gjør du? Du prøver å huske så mange av sangene deres du kan, for å så gi verden beatlemania i det 21. århundre, selvsagt!

Se hvor du kan streame den her!

Nye filmer og serier