Se hvor du kan strømme filmer og serier
4 nye filmer du burde streame på Netflix denne uka
Skrevet av:
Publisert:
22.01.2021
Oppdatert:
22.01.2021

4 nye filmer du burde streame på Netflix denne uka

Denne uka har Netflix sluppet to nye originalfilmer, og to skrekkfilmer med Anya Taylor-Joy fra The Queen's Gambit!

Filmweb og Streamingguiden har en hendig watchlist-funksjon! Når du finner en serie eller film du har lyst til å se, kan du trykke på den lille bokmerke-knappen ved siden av plakaten!

Da lagres filmen eller serien på din profil, så du kan holde lista over alt du har lyst til å se, på alle strømmetjenestene du bruker. Denne uka trekker vi fram fire nye filmer som har dukket opp på Netflix siden sist. Watchlist de du har lyst til å få med deg!

Hvit Tiger

Netflix satser stort på indisk film, og denne filmen er kanskje den mest etterlengtede. Priyanka Chopra (Baywatch) spiller i denne filmatiseringen av den prisvinnende bestselgeren som forteller historien om Balram Halwai, en mann født i fattigdom i en landsby i India, og hans episke reise til toppen av haugen!

Se hvor du kan streame den her

Bestemor kommer ut av skapet

I denne spanske dramakomedien har to kvinner i 70-årene bestemt seg for å komme ut av skapet og gifte seg, noe som skaper kaos i familien. Barnebarnet til en av kvinnene er nemlig forlovet med en kvinne fra en ultrakonservativ familie, som ikke innfinner seg med bestemors livsvalg!

Se hvor du kan streame den her

The Witch

En film satt til 1600-tallet i New England, med autentisk dialog og en historie basert på skriverier fra tidsperioden. En familie blir bannlyst fra det puritanske samfunnet. Den udøpte sønnen deres forsvinner, og de klarer ikke å dyrke marka de bor på. De begynner å mistenke at geita deres er en demon og at datteren er i ferd med å bli en heks.

Anya Taylor-Joy (The Queen's Gambit) fikk sitt gjennombrudd med denne filmen, som ende opp med en god rangering da vi kåret tiårets beste skrekkfilmer!

Se hvor du kan streame den her

Split

Det kan se ut som Netflix' algoritmer har funnet ut at flk vil se mer av Anya Taylor-Joy fra The Queen's Gambit, for her har strømmegiganten kjøpt opp enda en av hennes beste roller. I Split har hun riktignok mindre å gjøre enn James McAvoy, som spiller alle de 24 hovedrollene.

Tre unge jenter bortføres og holdes fanget av en sinnsforvirret mann med hele 23 personligheter. Mens jentene prøver å komme seg fri må de kartlegge de ulike personlighetene, og det viser seg at noen er mer brutale enn andre. Det de ikke vet er at Kevin har en 24. personlighet som han forsøker å undertrykke - den verste av dem alle!

Se hvor du kan streame den her

Nye filmer og serier