Se hvor du kan strømme filmer og serier
Annonsørinnhold
7 fantastiske filmer du kan se på Blockbuster denne uka
Skrevet av:
Publisert:
19.01.2021
Oppdatert:
19.01.2021

7 fantastiske filmer du kan se på Blockbuster denne uka

I uke 4 kan du leie og kjøpe kritikerroste thrillere, skrekk fra folka bak Us og Get Out, en ny avslutning på Gudfaren-trilogien og mye mer!

Annonsørinnhold for

The Kid Detective

En forhenværende berømt barnedetektiv har blitt 31 og fortsetter å løse de samme trivielle mysteriene innimellom fyllesjuke og perioder med selvmedlidenhet, helt til en naiv klient gir ham hans første "voksensak": Å finne ut hvem som drepte kjæresten hennes.

Adam Brody stråler i hovedrollen i denne bekmørke, kritikerroste komedien med mer enn et hint av ekte film noir-stemning!

Se The Kid Detective

Antebellum

Denne skrekkthrilleren handler om den suksessrike forfatteren Veronica Henley (Janelle Monáe), som blir fanget i en grusom virkelighet og raskt må avsløre det kompliserte og innviklede mysteriet før det er for sent.

Filmen er regissert av Gerard Bush og Christopher Renz, også kjent som "Bush+Renz". De har tidligere laget reklamefilm, kortfilmer og musikkvideoer, men Antebellum er deres første langfilm. Med på laget har de produsentene av Jordan Peeles publikums- og kritikerfavoritter Us og Get Out.

Se Antebellum

The Godfather Coda: The Death of Michael Corleone

Gudfaren 3 har alltid vært det sorte fåret i trilogien – en god dramafilm, men et drastisk antiklimaks etter to av filmhistoriens sterkeste fortellinger. Nå har regissør Francis Ford Coppola gått løs på materialet med saks og lim, og resultatet er en kritikerrost ny film!

Den nye versjonen av filmen er kortere, har en radikalt forvandlet førsteakt, og nesten alle scenene i filmen har endringer i klipp, lyd og musikk. Få med deg den nye epilogen til to av tidenes beste filmer!

Se The Godfather Coda: The Death of Michael Corleone

Run

En funksjonshemmet ung kvinne som har vokst opp med hjemmeskole begynner å mistenke at behandlingene hun får av moren kanskje ikke er det de virker som. Hun mistenker at moren skjuler en mørk hemmelighet for henne.

Denne mørke thrilleren har sanket lovord fra kritikere, særlig for Sarah Paulsons rolle som moren.

Se Run

Yellow Rose

Yellow Roe er den aktuelle historien om en filippinsk tenåring fra en liten by i Texas, som kjemper for å følge drømmen om å bli country-artist, samtidig som hun må velge mellom å bli hos familien sin eller forlate det eneste hjemmet hun har hatt.

Se Yellow Roe

Calm with Horses

I det mørkeste landlige Irland har eks-bokser Douglas 'Arm' Armstrong blitt en fryktet pengeinnkrever for Devers-familien, som selger narkotika. Samtidig prøver han å være en god far for sin autistiske fem år gamle sønn, Jack.

Arms lojalitet blir trukket mellom de to familiene, og han må ta et valg den dagen han blir bedt om å drepe for første gang!

Se Calm with Horses

The Divorce Party

Ekteparet Nate og Susan Brown, i midten av tjueårene, er begge milennials. Når Susan plutselig innser at hun er ulykkelig og vil skille seg, pakker Nate kofferten og setter kurs for nærmeste hotell.

Først føles det nye livet som enslig som en bratt og ensom motbakke, men når nyskilte Katie tilbyr seg å hjelpe Nate med å organisere en glitrende "skilsmissefest", begynner Nate å få smaken på sin nye livssituasjon og oppdager at det kanskje venter en ny kjærlighet når han får kjempet seg gjennom motgangen.

Se The Divorce Party

Annonsørinnhold for

Nye filmer og serier