Se hvor du kan strømme filmer og serier
Annonsørinnhold
9 knallsterke filmer du kan se på Blockbuster nå
Skrevet av:
Publisert:
19.01.2021
Oppdatert:
19.01.2021

9 knallsterke filmer du kan se på Blockbuster nå

I uke 3 kan du se fjorårets mest spektakulære blockbustere, het romantikk, sterkt drama, influenserskrekk og superheltskrekk!

Annonsørinnhold for

Tenet

Manusforfatter og regissør Christopher Nolan (Inception, The Dark Knight) står bak årets største kinofilm – en ambisiøs sci-fi-thriller som omhandler både internasjonal spionasje, tidsreiser og evolusjon. Filmen er innspilt i minst seks forskjellige land, blant annet i Norge!

Robert Pattinson og John David Washington spiller hovedrollene i filmen, og motspillerne inkluderer Elizabeth Debicki, Kenneth Branagh, Aaron Taylor-Johnson, Clémence Poésy og Michael Caine. Nå kan du også leie filmen!

Se Tenet

Dianas bryllup

Marie Blokhus og Pål Sverre Hagen spiller hovedrollene i den norske komedien Dianas bryllup, med en handling som spenner seg over 30 år! Filmen er en høylytt hyllest til de som hiver seg hodeløst inn i kjærligheten. Om to som aldri slutter å elske hverandre, selv om de i perioder ikke tåler trynet på hverandre.

Det er 29. juli 1981. Lady Diana Spencer går ned kirkegulvet sammen med Prins Charles i ærverdige St. Pauls katedral i London. Samme dag står også et annet bryllup, i kantina til Borregaard Industrier. Der er det bryllupsfest for det nygifte paret Liv og Terje. I barnevogna ligger deres nyfødte datter Diana, som skal se mye rart i årene som kommer.

Se Dianas bryllup

After We Collided

After We Collided er den etterlengtede oppfølgeren til Jenny Gages romantiske drama After (2019). Filmene er basert på den amerikanske forfatteren Anna Todds bestselgende bokserie, som opprinnelig oppstod som fanfiction om One Direction-stjerna Harry Styles.

Klarer Tessa og den mystiske Hardin å håndtere følelsene for hverandre? Vil Hardin klare å vinne tilbake Tessas tillit? Josephine Langford og Hero Fiennes Tiffin er tilbake i hovedrollene i denne brennhete romantiske filmen. Nå kan du også leie herligheten.

Se After We Collided

Summerland

Forfatteren Alice (Gemma Arterton) er en sterk og selvstendig kvinne under andre verdenskrig. Hun har flyttet ut på den engelske landsbygda, der hun fordyper seg i arbeidet sitt, og hun er også veldig ensom etter å ha blitt såret av kjærligheten og en annen kvinne.

Når den livlige og unge Frank, en evakuert gutt fra London, adopteres inn i hennes verden, er hun fast bestemt på å bli kvitt han. Men hans uskyldighet, mot og nysgjerrighet vekker til live dypt begravde følelser i Alice. En av 2020s sterkeste filmer kan streames nå!

Se Summerland

Follow Me

En berømt influencer reiser med vennene sine til Moskva for å lage nytt og kontroversielt innhold til hans videoblogg. For virkelig å teste grensene og møte behovene til sitt voksende publikum på sosiale medier, deltar han og vennene hans i noe som viser seg å være et dødelig spill.

Linjene mellom hva som er ekte og hva som er falsk viskes ut, og etterhvert må gjengen kjempe for komme seg unna og overleve det grusomme spillet de har viklet seg inn i!

Se Follow Me

The New Mutants

Den aller siste filmen i det etablerte X-Men-universet er en original skrekkthriller med handling satt til et isolert sykehus, der fem unge mutanter, som nettopp har oppdaget evnene sine, blir holdt fanget for psykisk overvåkning. Når merkelige hendelser begynner å finne sted, må de kjempe for å holde seg i live.

Anya Taylor-Joy, Maisie Williams, Charlie Heaton og Alice Braga er blant skuespillerne i denne mørke superhelthistorien.

Se The New Mutants

The Secrets We Keep

De svenske skuespillerne Noomi Rapace og Joel Kinnaman spiller, henholdsvis, en rumensk kvinne og en tysk mann i denne amerikanske thrilleren!

I en fredelig amerikansk by er Maja og mannen i ferd med å stable livet på beina igjen, etter de vonde hendelsene de ble utsatt for under andre verdenskrig. En dag flytter en mann inn i området med sin familie, og Maja er overbevist om at han er den tyske soldaten som torturerte henne og drepte søsteren hennes. Hun kidnapper han for å ta hevn, men har hun funnet riktig person?

Se The Secrets We Keep

Echo Boomers

Fem universitetsstudenter bestemmer at den beste måten å slå tilbake mot den urettferdige økonomien og å få livet de alltid har ønsket seg, er å stjele fra Chicagos rikeste og gi til seg selv i denne krimthrilleren, basert på en sann historie. Patrick Schwarzenegger, Michael Shannon og Alex Pettyfer spiller hovedrollene!

Se Echo Boomers

Børning 3

Den tredje filmen i serien handler om at Roy, nok en gang spilt av Anders Baasmo, er i ferd med å gifte seg. Dessverre går det ikke helt etter planen – han blir utfordret av en annen beiler, spilt av tyske Alexandra Maria Lara.

For å vinne hjertet til sin utkårede må de to kjøre om kapp fra Trollstigen til den legendariske racingbanen Nürburgring i Tyskland, en av de lengste og mest utfordrende i verden!

Se Børning 3

Annonsørinnhold for

Nye filmer og serier