Se hvor du kan strømme filmer og serier
3 nye filmer på Netflix denne uka
Skrevet av:
Publisert:
15.01.2021
Oppdatert:
15.01.2021

3 nye filmer på Netflix denne uka

Se crack-epidemien, hardbarka action og en dritskummel nabo på Netflix denne uka!

Filmweb og Streamingguiden har en hendig watchlist-funksjon! Når du finner en serie eller film du har lyst til å se, kan du trykke på den lille bokmerke-knappen ved siden av plakaten!

Da lagres filmen eller serien på din profil, så du kan holde lista over alt du har lyst til å se, på alle strømmetjenestene du bruker. Denne uka trekker vi fram tre nye filmer som har dukket opp på Netflix siden sist. Watchlist de du har lyst til å få med deg!

Outside the Wire

Denne filmen er en slags kombinasjon av The Terminator og Training Day. I en nær fremtid blir den unge dronepiloten Harp (Damson Idris) satt til å jobbe med Leo (Anthony Mackie), en avansert menneske-lignende prototyp-androide som viser seg å være mer enn bare en iskald drapsmaskin. Sammen må de finne og nøytralisere et dommedags-apparat før det blir, vel, dommedag.

Outside the Wire er regissert av svenske Mikael Håfström, best kjent for Oscar-nominerte Ondskapen fra 2003, og Stephen King-thrilleren 1408 som kom fire år senere. I tillegg til Mackie (Avengers: Infinity War) og Idris (Snowfall) finner vi Michael Kelly (Dawn of the Dead), Emily Beecham (Hail, Caesar) og Enzo Cilenti (Greed) på rollelista.

Se hvor du kan streame den her

Crack: Kokain, korrupsjon og konspirasjon

På begynnelsen av 1980-tallet slo crackepidemien innover storbyene i USA som en tsunami, og knuste alt den kom over. Flere tiår senere merkes de destruktive effektene på menneskers liv, familier og det amerikanske samfunnet.

Crack: Kokain, korrupsjon og konspirasjon undersøker ikke bare den personlige ødeleggelsen forårsaket av stoffet, men også de opprinnelsen til krisen og den resulterende, pågående marginaliseringen av svarte og brune mennesker fanget i det amerikanske fengsels- og helsevesenet.

Se hvor du kan streame den her

Ma

Tate Taylor (Barnepiken, Piken på toget) har skrevet og regissert denne psykologiske thrilleren med Octavia Spencer som en sosialt utilpass dame. Hun møter en gjeng tenåringer som setter pris på at hun kjøper alkohol til dem, men Ma nekter å gi slipp!

Se hvor du kan streame den her

Nye filmer og serier