Se hvor du kan strømme filmer og serier
Netflix teaser et lass med nye filmer i 2021
Skrevet av:
Publisert:
14.01.2021
Oppdatert:
15.01.2021

Netflix teaser et lass med nye filmer i 2021

Strømmegiganten lover nye storfilmer hver uke, og viser fram nye glimt fra 27 kommende filmer! Se videoen over.

Til tross for COVID-19 kjører Netflix på i det nye året, og i den stjernespekkede presentasjonsvideoen over, gir de oss første glimt fra en haug med kommende storfilmer. Strømmetjenesten har lovet å slippe nye "originalfilmer" hver uke, også dette året.

Det virker ikke som noen umulig oppgave – I 2020 lanserte Netflix 125 egenproduserte fiksjonsfilmer, i tillegg til 40 egne dokumentarfilmer og 20 "specials".

Totalt viser Netflix fram klipp fra 26 kommende filmer i videoen. Les mer om filmene her!

The Harder They Fall – En kommende western-film produsert av Jay-Z, og med en fantastisk gjeng skuespillere: Jonathan Majors (Lovecraft Country), Idris Elba (Luther), Zazie Beetz (Joker), Lakeith Stanfield (Knives Out), Delroy Lindo (Da 5 Bloods) og Regina King (Watchmen). Majors spiller Nat Love, en tidligere slave som ble cowboy, og filmen følger Love mens han samler sin tidligere gjeng for å hevne seg mot mannen som drepte foreldrene hans.

Thunder Force – I filmen Thunder Force får Melissa McCarthy (Bridesmaids) og Octavia Spencer (The Help) superkrefter. I en verden der superskurker er overalt, gjenforenes to barndomsvenner etter at en har utviklet en behandling som gir dem mulighet til å beskytte byen. Les mer her!

Bruised – Halle Berrys regiedebut følger etter en tidligere MMA-fighter som sliter med å gjenvinne foreldrerett for sønnen og starte den atletiske karrieren på nytt.

Tick, Tick… Boom – Lin Manuel Miranda (Hamilton) regisserer filmversjonen av denne kult-musikalen, som ble skrevet av fyren bak "Rent", og satt opp for første gang etter hans død. Musikalen er selvbiografisk, og handler om en ung komponist som prøver å karre seg til en karriere på Broadway i 1990.

Kyss meg 3 – Den siste filmen i denne populære tenårings-romcom-serien dukker opp på Netflix i løpet av året.

To All The Boys: Forever and Ever – Og den siste filmen i denne populære tenårings-romcom-serien dukker opp på Netflix i løpet av året, den også. Mer spesifikt, 12. februar!

The Woman in the Window – Anna Fox (Amy Adams) har agorafobi og bor alene i New York. Hun blir venner med naboen (Julianne Moore) på den andre siden av gaten. Anna får sitt liv snudd på hodet da naboen plutselig forsvinner. Sjokkerende hemmeligheter avsløres, og ingenting er som du tror i "The Woman in the Window", basert på den kritikerroste romanen med samme navn.

Escape from Spiderhead – Denne filmen, fra regissøren av Oblivion og Top Gun Maverick, har Chris Hemsworth i hovedrollen og er skrevet av Deadpool-manusforfatterne. I nær framtid deltar to fanger i en ny legemiddeltest for å forkorte fengselsstraffen.

Yes Day – Jennifer Garner (13 snart 30) spiller hovedrollen i komedien basert på boka med samme navn, der foreldre prøver å komme seg gjennom en hel dag uten å si "nei" til barna sine. Filmen kommer på Netflix 12. mars.

Sweet Girl – Isabela Merced (Dora og den gyldne byen) og Jason Momoa (Aquaman) spiller hovedrollene i denne actionfilmen. En knust ektemann lover å bringe rettferdighet til de som er ansvarlige for konas død, mens han beskytter den eneste familien han har igjen: Datteren.

Army of the Dead – Zack Snyder (Justice League) gjør zombie-comeback etter 2004-versjonen av Dawn of the Dead. Army of the Dead handler om et knippe leiesoldater som drar på pengejakt til Las Vegas - til tross for at et større zombieutbrudd herjer i ørkenbyen. Les mer om filmen her!

Outside the Wire – Denne filmen ble sluppet på Netflix allerede fredag 15. januar, og er en slags kombinasjon av The Terminator og Training Day. I en nær fremtid blir den unge dronepiloten Harp (Damson Idris) satt til å jobbe med Leo (Anthony Mackie), en avansert menneske-lignende prototyp-androide som viser seg å være mer enn bare en iskald drapsmaskin. Sammen må de finne og nøytralisere et dommedags-apparat før det blir, vel, dommedag. Se hvor du kan streame den her!

Bad Trip – Denne skjult-kamera-filmen, fra produsenten av Jackass og Bad Grandpa, følger to bestevenner på en roadtrip full av oppfinnsomme, kaotiske hendelser. Blant skuespillerne er Eric André, Lil Rel Howery, Tiffany Haddish og Michaela Conlin.

O2 – Denne fransk-amerikanske sci-fi-thrilleren har Mélanie Laurent og Noomi Rapace i hovedrollene, og kommer fra regissøren av kultfavorittene Crawl og Piranha 3D. Ellers vet vi svært lite om den!

The Last Mercenary – Dette er en fransk actionkomedie, der Jean-Claude Van Damme spiller en mystisk tidligere hemmelig agent som raskt må returnere til Frankrike når hans sønn blir falsk anklaget for våpen- og narkotikahandel av regjeringen.

Kate – Mary Elizabeth Winstead (10 Cloverfield Lane) og Woody Harrelson (Zombieland) spiller i denne actionfilmen om en kvinnelig leiemorder som har 24 timer på seg til å ta hevn på morderen sin, før hun dør.

Fear Street – Denne skrekk-trilogien, basert på bokserien med samme navn, skulle egentlig lanseres på kino i 2020 med en innovativ strategi: Alle filmene i serien skulle ha kinopremiere med én måneds mellomrom. Det var ikke så mange åpne kinoer i USA sommeren 2020, så produsentene solgte trilogien til Netflix. Les mer om Fear Street her!

Night Teeth – En ung sjåfør plukker opp to mystiske kvinner for en natt med festing i LA. Når passasjerene avslører deres virkelige intensjoner - og den farlige underverdenen som lurer i skyggene - må sjåføren kjempe for å holde seg i live!

Malcolm & Marie – Denne sexy Oscar-kandidaten er et romantisk drama med John David Washington (Tenet) og Zendaya (Euphoria) i hovedrollene. Filmen ble spilt inn i karantene, og kommer på Netflix 5. februar. Les mer her!

Monster – Denne filmen handler om en 17 år gammel student som blir siktet for et drap. Filmen følger hans dramatiske reise fra å være en smart, sympatisk filmstudent fra Harlem på en eliteskole, gjennom en kompleks juridisk kamp som kan føre til at han tilbringer resten av livet i fengsel.

Moxie – Skuespiller Amy Poehler (Parks and Recreation) regisserer denne filmen basert på YA-boka med samme navn. Boka handler om Viv Carter, en 16 år gammel jente som er lei av forskjellsbehandling og trakassering på skolen. Hun lar seg inspirere av morens fortid i undergrunns-punkbevegelsen Riot Grrrl, og starter en feministisk revolusjon på high schoolen. Filmen kommer på Netflix 3. mars. Les mer om den her!

The White Tiger – Netflix satser stort på indisk film, og denne filmen er kanskje den mest etterlengtede. Priyanka Chopra (Baywatch) spiller i denne filmatiseringen av den prisvinnende bestselgeren som forteller historien om Balram Halwai, en mann født i fattigdom i en landsby i India, og hans episke reise til toppen av haugen. I følge IMDb har filmen vært ferdig siden januar, men vi vet ikke når den blir tilgjengelig.

Double Dad – Vicenza er en moden 18-åring som har bodd i fullstendig harmoni i et hippiesamfunn hele livet. Men det er én ting hun savner: Hun aner ikke hvem faren er. Når moren reiser til India, ser hun muligheten til å snike seg ut i den virkelige verden, i håp om å spore opp faren - men ender opp med å finne to! Denne filmen ble sluppet på Netflix 15. januar.

Back to the Outback –I denne animasjonsfilmen bestemmer flere av Australias skumleste og mest dødelige dyr seg for å rømme fra en dyrepark og ut i villmarka, der de kan leve fritt istedenfor å bli uglesett av dømmende mennesker.

Beauty –Denne kommende filmen handler om en begavet ung svart kvinne som sliter med å opprettholde stemmen og identiteten etter at hun har tilbudt en lukrativ platekontrakt. Blant skuespillerne i filmen er Niecy Nash, Aleyse Shannon, Giancarlo Esposito og Sharon Stone.

Red Notice – Filmen som fikk mest spilletid i videoen over er denne påkostede actionfilmen, med Gal "Wonder Woman" Gadot, Ryan "Deadpool" Reynolds og Dwayne "Steinmannen" Johnson! En internasjonal thriller om jakten på en ettersøkt kunsttyv. Jeg vet ikke hvilken av skuespillerne som spiller kunsttyven, men innspillingen ble avbrutt av COVID-19, noe som har flyttet premieredatoen ut av 2020. Les mer om filmen her!

Don't Look Up – Jennifer Lawrencespiller hovedrollen i Adam McKays Netflix-komedie Don’t Look Up, men hun er ikke den eneste stjerna i filmen! Leonardo DiCaprio, Meryl Streep, Cate Blanchett, Jonah Hill, Himesh Patel, Timothée Chalamet, Ariana Grande, Kid Cudi og Matthew Perry står også på rollelista til den apokalyptiske komedien, som handler om en asteroide som er på vei mot jorda. To middelmådige astronomer må dra på en vill presseturné for å informere verden om den uunngåelige livsfaren. Les mer her!

Nye filmer og serier