Se hvor du kan strømme filmer og serier
Annonsørinnhold
WandaVision er endelig ute - begeistrer anmelderne
Skrevet av:
Publisert:
15.01.2021
Oppdatert:
02.02.2021

WandaVision er endelig ute - begeistrer anmelderne

Marvel Studios mystiske nye serie er ute på Disney+, og WandaVision innfrir absolutt forventningene!

Annonsørinnhold for Disney+

2020 var trist nok det første året på lenge uten en eneste Marvel-film. Derfor er det ekstra stas at det nye året kan sparke fra seg med Marvel Studios aller første serie!

Wanda Maximoff/Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) og Vision (Paul Bettany) er hovedpersonene i WandaVision, som kommer på Disney+ i dag!

Klikk her for å abonnere på Disney+

Scarlet Witch og Vision er to absurd kraftige Marvel-helter som har hatt litt for lite å gjøre i Marvel-filmene hittil. Vision døde en grusom død i Avengers: Infinity War, men på ett eller annet metafysisk vis kommer denne serien likevel til å følge kjæresteparet i et romantisk komedie-drama med retro sitcom-vibber, som også kommer til å fungere som en prequel til Doctor Stranges kommende oppfølger.

Serien starter med at Wanda og Vision flytter inn i et "cul-de-sac"-nabolag i forstedene, en typisk setting for en gammel sitcom. De to må skjule superkreftene sine for naboene, men det er ett eller annet som skurrer. Hverken Wanda eller Vision virker å huske hvordan de havnet der, og som glitcher i "The Matrix" ser vi små drypp og tegn til at noe ligger og lurer under den polerte sitcom-tilværelsen.

Overbegeistrede anmeldere

Et knippe heldige bransjefolk og journalister fikk tilgang til de første tre episodene av denne etterlengtede og litt mystiske serien noen dager før oss andre, og reaksjonene har ikke latt vente på seg:

IndieWires TV-redaktør Kristen Lopez melder at hun ble helt hekta, og at hovedrolleinnehaverne Elizabeth Olsen og Paul Bettany både er nydelige og hysterisk morsomme.

Fandango-korrespondent Nikki Novak kaller WandaVision en juvel av en serie, som hun også beskriver som sprø, presis, nyskapende og morsom.

Brandon Davis fra Comicbook.com skriver at Olsen og Bettany er fantastiske sammen, og at kjemien mellom dem gjør at serien er "a blast to watch".

Filmskribent Griffin Schiller er også overbegeistret for WandaVision, som han kaller brilliant og det mest originale og innovative prosjektet i MCU hittil, samtidig som han krediterer Jac Schaeffers manus som ett av høyepunktene.

Her til lands høster også serien gode tilbakemeldinger. Aftenpostens anmelder kaller serien "merkelig, morsom og helt fabelaktig", og Filmpolitiet omtaler serien som "absurd og morsom TV-historie."

"Mystisk, morsom, merkelig og absurd" virker å være stikkordene her. Dette er rett og slett en serie du ikke burde gå glipp av! Har du ikke Disney+ ennå? 23. februar går prisen på et årsabonnement opp med 200 kr, så her er det bare å hive seg rundt og sikre seg et helt år med alt Disney har å by på av innhold til bare 689 kroner!

Klikk her for å abonnere på Disney+!

Annonsørinnhold for Disney+

Nye filmer og serier