Se traileren til Netflix' sexy Oscar-kandidat Malcolm & Marie
Skrevet av:
Publisert:
12.01.2021
Oppdatert:
14.01.2021

Se traileren til Netflix' sexy Oscar-kandidat Malcolm & Marie

Se den brennhete traileren til Malcolm & Marie, den nye Netflix-filmen fra teamet bak Euphoria!

Hovedrolleinnehaveren i Tenet, John David Washington, og hovedrolleinnehaveren i Euphoria, Zendaya, spiller hovedrollene i Netflix' neste prestisjefilm, Malcolm & Marie, som ble innspilt under COVID-19-lockdown mellom 17. juni og 2. juli i fjor, skrevet og regissert av Euphoria-skaperen Sam Levinson.

I følge bransjenettstedet Deadline har filmen "noen ekko" av Netflix-filmen Marriage Story, samtidig som den trekker tråder til en rekke sosiale temaer som verden opplever akkurat nå.

Netflix omtaler filmen som "et smertefullt romantisk drama" der en filmskaper (Washington) og kjæresten (Zendaya) kommer hjem etter en triumferende filmpremiere mens han venter på nært forestående kritisk og økonomisk suksess. Kvelden tar plutselig en vending når avsløringer om deres forhold begynner å dukke opp, og tester styrken til kjærligheten deres.

To ukers karantene og en stor parkeringsplass

Produksjonen av Malcolm & Marie ble godkjent av alle film-fagforeningene i USA, og hele produksjonen foregikk på én eiendom, det futuristiske Caterpillar House.

Produksjonen tok drastiske grep for å sørge for at innspillingen gikk trygt for seg. Alle skuespillerne og mannskapet tok flere COVID-19-tester. Deretter reiste de til Monterey, California for to ukers karantene før produksjonen skulle starte.

Alle ble kjørt til sett hver dag i store SUV-er. Alle hadde på seg masker, selv om skuespillerne fjernet dem når kameraene rullet, og det var aldri mer enn 12 personer på settet samtidig.

Produksjonsteamet hadde egne midlertidige boliger, og ingen fikk lov til å forlate eiendommen under innspillingen. Mat ble tilberedt av en kokk som var i karantene sammen med alle andre, og ingen matleveranser fra utsiden var tillatt. Planleggingen for hver dags innspilling ble håndtert på turer med to meter mellom alle involverte, og skuespillerne og regissøren utførte prøver på en stor parkeringsplass.

Malcolm & Marie kommer på Netflix 5. februar.

Andre sesong av Euphoria skulle i utgangspunktet begynne innspillingen i mars 2020. Kameraene har fortsatt ikke begynt å rulle, og hovedrolleinnehaveren Zendaya er opptatt med produksjonen av Spider-Man 3, så det er mulig vi må vente til 2022 før vi får se en ny sesong av den konfronterende tenåringsserien.

I mellomtiden har teamet bak serien laget to enkeltepisoder under strenge smitteverntiltak. 7. desember slapp HBO Nordic den nye episoden "Trouble Don't Last Always", som har fokus på Zendayas karakter Rue. Den neste episoden heter "Fuck Everyone Who Isn't a Sea Blob", og følger Jules. Episoden slippes 24. januar (sannsynligvis 25. januar i Norge).

Nye filmer og serier