Sex and the City kommer tilbake – men én av venninnene mangler
Skrevet av:
Publisert:
11.01.2021
Oppdatert:
11.01.2021

Sex and the City kommer tilbake – men én av venninnene mangler

Gjengen fra Sex and the City, også kjent som Sex og singelliv, kommet tilbake i en ny miniserie – men det blir uten én av venninnene.

Sex and the City-gjengen kommer tilbake i en ny serie på strømmetjenesten HBO Max. Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon og Kristin Davis har bekreftet nyheten på sosiale medier, med Michael Patrick King som sjefsforfatter og produsent. King regisserte en rekke episoder av serien, og skrev og regisserte begge spillefilmene.

HBO Max har bekreftet at den ti episoder lange miniserien kommer til å hete And Just Like That....

Sex and the City er en klassisk HBO-serie om sex og dating i New York City, basert på en avisspalte og bok fra forfatteren Candace Bushnell.

Kim Cattrall, som spilte Samantha Jones i serien og filmene, har derimot ikke gitt noe signal om at hun vil stille opp i den kommende miniserien. Hun trakk seg fra den planlagte oppfølgerfilmen Sex and the City 3 i 2018, og mye tyder på at hun heller ikke er interessert i å være med på moroa denne gangen.

I desember ble Cattrall intervjuet i podcasten Women's Prize for Fiction, der hun snakket om ryktene, og at hun ikke er interessert i å spille Samantha lenger:

- Jeg er heldig nok til å ha et valg – ikke at jeg ikke har jobbet for det, men jeg har det. Det er noe jeg føler meg veldig heldig som har, og jeg er veldig beskyttende overfor det. Jeg ville ikke hatt det bra med meg selv hvis jeg gjorde noe jeg virkelig ikke ønsket å gjøre.

Se hvor du kan streame Sex and the City her

Den kommende miniserien er ikke første forsøk på å vekke Sex and the City-universet i live igjen. Foruten to filmer har det tidligere blitt laget en tenåringsserie basert på en Bushnell-bok som følger Carrie på åttitallet. The Carrie Diaries varte i to sesonger, men er ikke tilgjengelig på streaming i Norge.

I fjor våres ble det også annonsert at Candace Bushnell sin "oppfølgerbok", Is There Still Sex in the City?, skal bli serie. Boka skal visstnok ikke ha Carrie eller noen av de andre jentene i seg, men handler om dating i New York når man er i femtiåra. Tittelen alene har fått produksjonsselskapene til å sikle, og Paramount Television og Anonymous Content er i gang med å lage en ny TV-serie basert på boka.

HBO Max er en ny amerikansk strømmetjeneste, som skal lanseres i resten av verden i løpet av 2021 og 2022. I Norge skal strømmetjenesten erstatte HBO Nordic i løpet av året.

HBO Max er en ny strømmetjeneste som tilbyr HBOs programmer, de fleste av Warner Bros' filmer og serier, og et enormt lass med nye produksjoner. Initiativet til strømmetjenesten ble tatt da Warner Bros. ble kjøpt av telekommunikasjonsgiganten AT&T. HBO Max samler filmer og serier fra de mange selskapene under WarnerMedia-paraplyen.

Mens nesten alle HBOs serier ender opp på strømmetjenesten HBO Nordic, er det ikke sikkert at det samme skjer med HBO Max sine produksjoner. For eksempel går HBO Max-serien Love Life med Anna Kendrick på TV 2 Sumo i Norge, mens Search Party går på NRK TV og The Flight Attendant går på HBO Nordic.

Nye filmer og serier