4 nye filmer på Netflix
Skrevet av:
Publisert:
06.01.2021
Oppdatert:
07.01.2021

4 nye filmer på Netflix

En Oscar-kandidat, en skrekk-klassiker, verdens skumleste dyr og Ruth Bader Ginsburg!

Filmweb og Streamingguiden har en hendig watchlist-funksjon! Når du finner en serie eller film du har lyst til å se, kan du trykke på den lille bokmerke-knappen ved siden av plakaten!

Da lagres filmen eller serien på din profil, så du kan holde lista over alt du har lyst til å se, på alle strømmetjenestene du bruker. Denne uka trekker vi fram fire nye filmer som har dukket opp på Netflix siden sist. Watchlist de du har lyst til å få med deg!

Pieces of a Woman

Livet bryter sammen for paret Martha og Sean når hjemmefødselen deres ender i en ufattelig tragedie. Dermed begynner en årelang odyssé for Martha (Vanessa Kirby), som må navigere i sorgen mens hun prøver å holde på forholdet med Sean og hennes dominerende mor (Ellen Burstyn), og gjør seg klar for å møte jordmoren (Molly Parker) i retten.

Denne kritikerroste festivalfavoritten er ikke en trivelig opplevelse, men Vanessa Kirby skinner i hovedrollen, og filmen anses som en av årets Oscar-kandidater!

Se hvor du kan streame den her

Crawl

Fra skaperne av Evil Dead og Don't Breathe kommer denne intense filmen om verdens skumleste dyr, alligatorer.

Faren til Haley svarer ikke på meldinger, så hun kjører ned til Florida i det en massiv orkan er i ferd med å treffe hjembyen.

Det viser seg at han har blitt sittende fast under huset mens han arbeidet i kjelleren, og nå er han fanget mens vannet stiger. Men det er ikke det mest skremmende Haley møter der nede!

Se hvor du kan streame den her

The Others

Denne skrekkfilmen med Nicole Kidman er ikke rykende fersk, men det er absolutt på tide med et gjensyn!

Jersey, den engelske kanal, 1945. Andre verdenskrig er over, men Grace sin ektemann har enda ikke returnert fra fronten. Alene i et avsidesliggende viktoriansk herskapshus prøver hun å oppdra datteren og sønnen etter strenge religiøse prinsipper på grensen til galskap.

Se hvor du kan streame den her

On the Basis of Sex

Den sanne historien om høyesterettsdommer Ruth Bader Ginsburg (Felicity Jones) og hennes kamp for likestilling i USA. Vi møter den unge Ruth, en nybakt mor og advokat som kjemper seg fram i et mannsdominert miljø.

Når Ruth tar en banebrytende sak sammen med ektemannen (Armie Hammer), vet hun at denne saken kan forandre måten retten og USA ser på kjønnsdiskriminering for alltid.

Se hvor du kan streame den her

Nye filmer og serier