Se hvor du kan strømme filmer og serier
Se den nye Coming 2 America-traileren her
Skrevet av:
Publisert:
23.12.2020
Oppdatert:
04.02.2021

Se den nye Coming 2 America-traileren her

32 år etter den hysterisk morsomme orginalfilmen er oppfølgeren bare noen knappe måneder unna. Nå er traileren ute!

Coming to America er en sitatmaskin av en film, og har levd sitt eget liv i den halve mannsalderen det har gått siden filmen hadde premiere i 1988. Den gangen måtte den bortskjemte prins Akeem av Zamunda (Eddie Murphy) reise til New York for å finne en verdig hustru.

Den som venter på noe godt...

Nå, alle disse årene senere, må han nok en gang ta turen på tvers av Atlanteren for å finne sin tapte sønn, tronarvingen. Paramount Pictures skulle egentlig slippe den påkostede oppfølgeren til åttitallskomedien Amerika for mine føtter– også kjent som Coming to America på kino i romjula, men som så mye annet har også denne filmen blitt utsatt til mars i år.

I traileren du kan se øverst i saken, får vi også et gledig gjensyn med de karakteristiske munnrappe gamle barberer-gubbene vi kjenner fra orginalen, der to av dem (den gamle jødiske mannen inkludert) også denne gangen er spilt av Eddie Murphy selv.

I USA kommer filmen rett på Amazon-eide Prime Video 5. mars, og vi krysser fingrene for at den datoen også gjelder oss oppå berget.

Se hvor du kan streame Coming to America her!

Nye filmer og serier