7 flotte nye filmer du kan se på Netflix denne uka
Skrevet av:
Publisert:
27.11.2020
Oppdatert:
01.12.2020

7 flotte nye filmer du kan se på Netflix denne uka

Å holde seg hjemme i helga er en smal sak når du kan nyte disse godbitene!

Filmweb og Streamingguiden har en hendig watchlist-funksjon! Når du finner en serie eller film du har lyst til å se, kan du trykke på den lille bokmerke-knappen ved siden av plakaten!

Da lagres filmen eller serien på din profil, så du kan holde lista over alt du har lyst til å se, på alle strømmetjenestene du bruker. Denne uka trekker vi fram 7 nye filmer som har dukket opp på Netflix siden sist. Watchlist de du har lyst til å få med deg!

Hillbilly Elegy

Dette dramaet med Glenn Close og Amy Adams bygger på bestselgeren "Hillbillyens klagesang", en selvbiografi av J.D Vance. Han var tidligere marinesoldat fra sør i Ohio, og studerte juss ved Yale. Han var på nippet til å lande drømmejobben da en krise i familien tvang han til å reise hjem.

Der ble J.D nødt til å navigere seg gjennom den komplekse dynamikken i hans hillbilly-familie og hans flyktige forhold til sin rusavhengige mor Bev. Gjennom minnene av hans bestemor Mamaw, den tøffe og lynskarpe kvinnen som oppdro ham, begynner J.D å omfavne sin families uutslettelige avtrykk i hans personlige reise.

Se hvor du kan streame den her

The Christmas Chronicles 2

The Christmas Chronicles er en sjarmerende julefilm fra produsentene bak Harry Potter, der det litt slitne premisset ble reddet av Kurt Russell, som gir absolutt alt han har i rollen som en hipp og kul julenisse. Julestemninga er reddet, for endelig er oppfølgeren her!

Se hvor du kan streame den her

Mosul

Den nyeste Netflix-filmen fra folka bak Avengers: Endgame og Extraction. Da IS tok deres hjem, familier og by, kjempet en gruppe menn for å ta alt tilbake. Etter at den uerfarne irakiske politimannen Kawa (Adam Bessa) blir reddet fra en intens kamp av eliteteamet Nineveh, blir han raskt innlemmet i skvadronen – et gruppe på ti menn, ledet av den kloke major Jasem (Suhail Dabbach).

Enheter er under konstant trussel om angrep, og begir seg ut på en farlig geriljaoperasjon, fast bestemt på å utslette en fiendebase og gjenopprette orden i det lovløse territoriet.

Se hvor du kan streame den her

Us

De ser ut som oss, men ikke la deg lure. Jordan Peele følger opp skrekkfilmen Get Out med en ambisiøs og ubehagelig film om USA. Vi følger Adelaide, som er traumatisert av en skummel hendelse i barndommen. På en hyttetur med familien oppdager hun fire silhuetter i oppkjørselen. Lupita Nyong’o spiller begge hovedrollene i filmen, og det er ingen tvil om at hun er en av verdens beste skuespillere.

Se hvor du kan streame den her

Shawn Mendes: In Wonder

Som ung tenåring ble han verdenskjent av å covre sanger på Vine. Nå er Vine nedlagt, Shawn er blitt litt eldre, og han har fått sin egen dokumentar på Netflix. Den er litt lenger enn en Vine, og gir deg et nært og sympatisk blikk på ungpikeidolet.

Se hvor du kan streame den her

Stemmene

Et ektepar og deres sønn flytter inn i et gammelt hus, uvitende om at naboene holder seg langt unna det de kaller "stemmenes hus". Det tar heller ikke lang tid før 9 år gamle Eric begynner å skjønne hvorfor.

Se hvor du kan streame den her

If Beale Street Could Talk

Dette Oscar-vinnende dramaet fra regissøren av Moonlight er en tidløs og vakker kjærlighetshistorie som utspiller seg på 1970-tallet i Harlem.

Tish er 19 år og Fonny er 22 år. De har vært venner siden barndommen, er nå forlovet og drømmer om en fremtid sammen. Men drømmene går i knus når Fonny blir arrestert for et lovbrudd han ikke har begått. Tish, sammen med hennes foreldre, prøver desperat å bevise hans uskyld mens hun er gravid med deres første barn. Filmen bygger på boka av James Baldwin.

Se hvor du kan streame den her

Nye filmer og serier