5 splitter nye serier du kan streame nå
Skrevet av:
Publisert:
27.11.2020
Oppdatert:
28.11.2020

5 splitter nye serier du kan streame nå

Slåsskamp, kokkekamp og kamp mot klokka. Vinner noen av disse seriene kampen om tiden din?

Filmweb og Streamingguiden har en hendig watchlist-funksjon! Når du finner en serie eller film du har lyst til å se, kan du trykke på den lille bokmerke-knappen ved siden av plakaten!

Da lagres filmen eller serien på din profil, så du kan holde lista over alt du har lyst til å se, på alle strømmetjenestene du bruker. Denne uka trekker vi fram 5 nye serier som vi gleder oss til å se. Watchlist de du har lyst til å få med deg!

The Flight Attendant

Denne nye serien er produsert av Kaley Cuoco (The Big Bang Theory), som også spiller hovedrollen. Serien er basert på en bok der en flyvertinne våkner på hotellrommet hennes i Dubai, bakfull, med et lik liggende ved siden av henne. Hun er redd for å ringe politiet, så hun fortsetter morgenen som om ingenting skjedde. Når flyet hennes lander i New York blir hun møtt av FBI-agenter.

Se hvor du kan streame den her

Professionals

Denne nysatsingen fra Viaplay er en actionserie med Tom Welling (Smallville) og Brendan Fraser (The Mummy), om internasjonal spionasje og sabotasje. Fraser spiller milliardæren Peter Swann, som setter sammen et elitelag for å beskytte seg selv og sitt globale imperium fra hensynsløse rivaler, korrupte regjeringer og kriminelle miljøer når noen saboterer satellitten hans.

Se hvor du kan streame den her

30 Coins

Spansk krimdrama. Fader Vergara er en eksorsist, bokser og eks-kriminell, som lever i eksil i en liten spansk by. Høres ut som tidenes Tinder-bio, men Fader Vergara vil bare glemme og bli glemt, noe som er enklere sagt enn gjort når fiendene dine er ute etter deg.

Serien har premiere på HBO Nordic førstkommende søndag!

Familiekokkene

NRK kårer Norges mest matglade familie, og 6 familier skal fra uke til uke konkurrere i vilt forskjellige kategorier som festmåltid, kakefest og bursdag. Klarer de å vinne dommernes gunst og smaksløker når de flytter hjemmekjøkkenet sitt inn i et TV-studio? Du får se selv, da!

Se hvor du kan streame den her

Unge inspektør Morse sesong 7

Jepp, han er tilbake, yngre enn noensinne. Ikke på ekte, da – han er faktisk et år eldre enn i sesong 6. Den originale serien om den eldre inspektør Morse varte i 7 sesonger mellom 1987 og 1993, så muligens får vi et eksempel på en spin-off som varer lenger enn originalen? Kanskje! Mens du venter på dét svaret, kan du jo f.eks se den nyeste sesongen. Vi anbefaler likevel å starte på første sesong om du ikke har sett de foregående 6 sesongene.

Se hvor du kan streame den her

Nye filmer og serier