Annonsørinnhold
11 filmer du kan se på Blockbuster denne uka
Skrevet av:
Publisert:
25.11.2020
Oppdatert:
26.11.2020

11 filmer du kan se på Blockbuster denne uka

Et unikt Hjemme alene-tilbud, sommerens største katastrofefilm, Mel Gibson som alkoholisert nisse og en virkelig sjarmerende komedie! Få med deg høydepunktene på Blockbuster denne uka.

Annonsørinnhold for

Greenland

Gerard Butler og hans familie kjemper for å overleve når en komet raser mot jorden! Sammen begir de seg ut på en farefull reise til deres eneste håp om trygghet. Mens flere byer rundt om i verden blir jevnet med jorda, opplever familien det beste og det verste menneskeheten kan by på, samtidig som de kjemper mot den økende panikken og lovløsheten rundt dem. Når nedtellingen til den globale apokalypsen nærmer seg null, er deres siste sjanse en desperat flytur til en mulig trygg havn.

Se Greenland

Hjemme alene-tilbud

Nå har blockbuster dumpet kjøp-prisene for alle de fem Hjemme alene-filmene! Erlend fra Streamingguiden er mest glad i treeren, der en gruppe spioner infiltrerer huset til en annen gutt fordi han har fått en statshemmelighet i julegave. Det har han allerede fått krass kritikk for på Facebook, men du er hjertelig velkommen til å bli med i klagekoret her.

Se Hjemme alene-tilbudet

Fatman

Er du klar for å se Mel Gibson som julenissen i en skrudd krimthriller? Nissen finnes på ekte, og han er blakk, siden de fleste barna er slemme og staten ikke subsidierer kostnadene for arbeidskrafta han trenger når etterspørselen går ned. Han er en alkoholisert, pistolviftende hardhaus, og nå er han ute etter hevn!

Se Fatman

The Broken Hearts Gallery

Denne kritikerroste og sjarmerende romantiske komedien følger Lucy, en 20 år gammel kunstgalleriassistent som bor i New York City, og som tilfeldigvis også er en emosjonell hamstrer. Hun har tatt vare på en suvenir fra alle forholdene du noen gang har vært i.

Etter at hun blir dumpet av sin nyeste kjæreste, inspireres Lucy til å lage The Broken Hearts Gallery, et popup-rom med alt eksene har etterlatt seg. Ryktet om galleriet sprer seg, og starter en bevegelse og en ny begynnelse for alle romantikerne der ute!

Se The Broken Hearts Gallery

Min pappa Marianne

Se denne varme feelgood-fortellingen om motet til å være seg selv, og lykken i å bli elsket for den man er. Etter å ha slått opp med kjæresten vender Hanna (28) hjem til småbyen Alingsås som vikar i lokalnyhetene. Når hennes elskede pappa, presten med det store skjegget, avslører at han egentlig vil være Marianne, blir Hannas verden snudd opp ned.

Men for pappa Marianne er det ingen vei tilbake, hun må endelig få være den hun er. Det blir enforvirrende reise for Hanna, som kjente verken seg selv eller sin far så godt som hun trodde.

Se Min pappa Marianne

Breaking Back

35-åringen Pat Hodges lever det glade livet i Chicago i denne sportskomedien. Han har en kul jobb, dater datteren til en senator og bor i en leilighet ved vannet. Men det er frem til han blir lurt tilbake til hjembyen sin av kompisene fra high school. De vil at han skal være med å fullføre The Turkey Bowl - en episk fotballkamp mot de gamle rivalene deres som snødde bort for femten år siden!

Se Breaking Back

Bayala - Et magisk eventyr

I dette animerte eventyret blir den magiske makten til feene svakere etter at dragene nesten har forsvunnet fra kongeriket Bayala. Feprinsessene Sera og Surah blir henrykte når de oppdager at de har nøkkelen til å redde verden: Et drageegg! Nå må søstrene komme seg til dragefjellene, og de begir seg ut på en eventyrlig reise inn i det ukjente.

Se Bayala - Et magisk eventyr

Nye filmer og serier