4 nye filmer du burde streame denne uka
Skrevet av:
Publisert:
19.11.2020
Oppdatert:
26.11.2020

4 nye filmer du burde streame denne uka

Action, romantikk, hunder, humor og seriemorder-psykologi! Dette er de beste nye strømmefilmene denne uka.

Filmweb og Streamingguiden har en hendig watchlist-funksjon! Når du finner en serie eller film du har lyst til å se, kan du trykke på den lille bokmerke-knappen ved siden av plakaten!

Da lagres filmen eller serien på din profil, så du kan holde lista over alt du har lyst til å se, på alle strømmetjenestene du bruker. Denne uka trekker vi fram fire nye filmer som vi gleder oss til å se. Watchlist de du har lyst til å få med deg!

Lady og Landstrykeren

Disney har laget en helt ny versjon av historien om Lady og Landstrykeren. Lady er en cocker spaniel som bor i et pent forstadsområde. Eierne hennes skjemmer henne bort, men når en baby kommer inn i bildet, er ikke Lady lenger midtpunktet i huset, og når den katteelskende tante Sara ankommer for å passe huset og Lady i noen dager, kompliseres saken ytterligere. Lady befinner seg snart alene på gata i en luguber del av byen.

Heldigvis kommer Landstrykeren inn i bildet, og den gatesmarte blandingshunden er rask med å lære henne hvordan den "virkelige" verden fungerer. Det tar ikke lang tid før de to er ute på måneskinnsvandring i parken og spiser romantisk spaghettimiddag med levende lys. Men Lady savner komforten og tryggheten av en familie, og snart må begge bestemme hvor de hører hjemme.

Se hvor du kan streame den her

Crazy, Not Insane

Crazy, Not Insane er en ny dokumentarfilm regissert av Oscar-vinneren Alex Gibney. Den utforsker funnene til psykiateren dr. Dorothy Otnow Lewis, som studerte psykologien bak drap.

Dr. Lewis er overbevist om at flere kjente drapsmenn har diagnosen dissosiativ identitetsforstyrrelse. Tilstanden skaper flere personligheter, som beskyttelse mot barndomstraumer. Mennesker med dissosiativ identitetsforstyrrelse kan vise dramatiske endringer i stemme, holdning og blikk.

Se hvor du kan streame den her

Prinsessen og dobbeltgjengeren: Nye forvekslinger

Corny julekomedier med Vanessa Hudgens har blitt en årlig tradisjon på Netflix. I 2018 slo hun til med begge hovedrollene i Prinsessen og dobbeltgjengeren, og i fjor fulgte hun opp med den like sukkersøte The Knight Before Christmas. Nå er hun tilbake med oppfølgeren til Prinsessen og dobbeltgjengeren, der hun spiller hele tre roller!

Når hertuginne Margaret uventet arver tronen til Montenaro og forholdet med Kevin går på en smell, er det opp til hennes lookalike Stacy å redde dagen før en tredje lookalike, partyjenta Fiona, gjennomfører de lumske planene sine.

Se hvor du kan streame den her

Bad Boys for Life

Will Smith og Martin Lawrence er tilbake i signaturrollene sine, Mike Lowery og Marcus Burnett!

Marcus ønsker å pensjonere seg for å tilbringe mer tid med familien, men når en gammel og farlig trussel setter Mikes liv i fare, blir Marcus nødt til å sette pensjonisttilværelsen på pause for å dra på et siste oppdrag sammen med sin langvarige partner.

Den forsinkede oppfølgeren er både morsom og actionfylt, med friske idéer og en skikkelig comeback-prestasjon fra Martin Lawrence! Det skal også nevnes at influenser og produsent DJ Khaled dukker opp i filmen, kreditert som Khaled "DJ Khaled" Khaled.

Se hvor du kan streame den her

Nye filmer og serier