9 knallsterke serier du kan streame denne uka
Skrevet av:
Publisert:
19.11.2020
Oppdatert:
20.11.2020

9 knallsterke serier du kan streame denne uka

Netflix, Disney+, HBO Nordic, Viaplay og TV 2 Sumo har sluppet nye serier denne uka. Vi har samlet de beste nyhetene!

Filmweb og Streamingguiden har en hendig watchlist-funksjon! Når du finner en serie eller film du har lyst til å se, kan du trykke på den lille bokmerke-knappen ved siden av plakaten!

Da lagres filmen eller serien på din profil, så du kan holde lista over alt du har lyst til å se, på alle strømmetjenestene du bruker. Denne uka trekker vi fram ni nye serier som vi gleder oss til å se. Watchlist de du har lyst til å få med deg!

His Dark Materials sesong 2

HBO og BBC står bak His Dark Materials, den nye serieversjonen av Philip Pullmans fantasybøker, med Dafne Keen (Logan), James McAvoy (Split), Ruth Wilson (The Affair) og Lin Manuel Miranda.

Her til lands fikk første sesong av His Dark Materials fått strålende anmeldelser, og den nye runden har, om mulig overgått dem! Tor Martin Bøe i VG oppsummerer anmeldelsen med at sesongen er "bedre, mørkere, skarpere. Hva mer kan man ønske av en serie som allerede har multiverser og snakkende isbjørner?"

Se hvor du kan streame den her

Mikkes vidunderlige verden

Denne nye animasjonsserien følger opp de populære Mikke Mus-kortfilmene som Disney har produsert siden 2013. Bli med Mikke Mus og bestevennene hans på deres største eventyr til nå! Gjengen prøver å orientere seg gjennom en vill og fantastisk verden der magien til Disney gjør det umulige mulig.

Se hvor du kan streame den her

Outcry

En gripende historie om stjernen Greg Kelly som var legende på sitt fotballag på high school, men så opplevde å bli arrestert, anklaget for seksuelt misbruk av en fire år gammel gutt, dømt og fengslet. Supporterne hans mener han er uskyldig dømt, og alle episodene av dokumentarserien er tilgjengelige nå!

Se hvor du kan streame den her

Murder on Middle Beach

Denne dokumentarserien i fire deler av Madison Hamburg viser hans vanskelige reise som ung mann, fast bestemt på å løse en forferdelig forbrytelse og frikjenne menneskene han er glad i, mens han søker svar innad i sin ødelagte familie og lokalsamfunnet.

Se hvor du kan streame den her

Marvel's 616

Denne nye serien utforsker Marvels banebrytende karakterer, skapere og historier. Hver episode er en dokumentarfilm, skrevet og regissert av en unik filmskaper, som viser hvordan Marvel-universet har påvirket vår verden. Episodene er vekselvis morsomme, vonde og informative, og gir innsikt i temaer som den "glemte" japanske Spider-Man-serien, Marvel-skapere over hele verden, banebrytende kvinner, Marvels "glemte" karakterer og mye mer.

Jeg snakket med gjengen bak den nyeste Marvel-serien. Les intervjuene her!

Se hvor du kan streame den her

Search Party sesong 3

Endelig har NRK sluppet den tredje sesongen av denne vidunderlige krimkomedien om en gjeng ufordragelige unge voksne som leker detektiv i jakten på en savnet kvinne. Den tredje sesongen åpner med at én i gjengen har tystet til media, noe som fører serien i retning av et juridisk drama!

Se hvor du kan streame den her

Vi er mestere

Denne nye serien utforsker de merkeligste og mest sjarmerende idrettene du aldri har hørt om. Hver episode følger en ny konkurranse, og gir innblikk i en verden full av målbevisste, lidenskapelige og utrolig dyktige konkurrenter. Blant konkurransene vi blir kjent med i serien finner du inkluderer osterulling, chilispising, jojo, hundedans og froskehopp.

Se hvor du kan streame den her

For Life sesong 2

Denne serien bygger på den sanne historien om Isaac Wright jr.. Han ble fengslet for en forbrytelse som han ikke hadde begått. Mens han sonet livstidsstraffen sin, tok han utdanning og ble advokat. Han fikk dommene mot mer enn tjue andre innsatte gjenopptatt, før han til slutt beviste sin egen uskyld.

Se hvor du kan streame den her

Nattens arvinger sesong 2

Episk fantasy for kidsa! Dette norsk-tysk-nederlandske vampyrdramaet har målgruppa 12-15 år, og foregår på slutten på 1800-talet. Gjennom femten år gamle Alisa følger vi de fem vampyr-klanene som har overlevd i Europa!

Se hvor du kan streame den her

Nye filmer og serier