Annonsørinnhold
8 nye filmer du burde se på Blockbuster
Skrevet av:
Publisert:
18.11.2020
Oppdatert:
19.11.2020

8 nye filmer du burde se på Blockbuster

Denne uka kan du streame action med Aksel Hennie, norsk julestemning, Afghanistan, kor, Marie Curie og tre menn som tror de er Jesus!

Annonsørinnhold for

The Doorman

Denne amerikanske actionthrilleren har Aksel Hennie, Ruby Rose og Jean Reno i hovedrollene, og kommer fra regissøren bak kultfilmen The Midnight Meat Train.

Ali Gorski er en tidligere militærsersjant som nå jobber som dørvakt på The Carrington. I påskehøytiden, mens nærmest alle beboerne er på ferie og The Carrington er under oppussing, blir en ond plan for å stjele uvurderlig kunst skjult dypt inne i bygningen, satt i verk. Blant beboerne som er igjen i bygningen er Alis niese og nevø. Ali innser at det eneste som står mellom dem og de morderiske tyvene er henne.

Se The Doorman her

Snekker Andersen og Julenissen - Den vesle bygda som glømte at det var jul

Snekker Andersen og Julenissen er tilbake i en ny film basert på Alf Prøysens beste skriverier, og denne gangen må de hjelpe lille Elise med å redde jula før det er for sent. Filmen fikk 418 000 besøkende på kino, og er filmen fjorårets mest sette norske film, i tillegg til å ha fjorårets utvilsomt lengste norske filmtittel!

Se Snekker Andersen og Julenissen - Den vesle bygda som glømte at det var jul her

The Outpost

En liten militær enhet med 54 amerikanske soldater er stasjonert alene i en øde leir i bunnen av en dal mellom tre fjelltopper i Afganistan. Her må de forsvare seg mot en enorm hær med over 400 Talibankrigere som angriper med full styrke, i det som endte opp som det blodigste slaget under krigen i Afganistan.

Scott Eastwood og Orlando Bloom spiller i en intens, effektiv og kritikerrost actionfilm om krigens sanne ansikt, basert på boka med samme navn skrevet av CNNs Jake Tapper.

Se The Outpost her

Breeder

Denne helt nye nervepirrende skrekk-thrilleren er kun tilgjengelig på Blockbuster, og handler om den unge kvinnen Mia, som finner ut av at et helsekostfirma er involvert i omfattende kidnapping av kvinner. Mia forsøker å avsløre sannheten, men blir selv fanget, brennmerket og torturert i et underjordisk medisinsk anlegg.

Se Breeder her

Final Target

Jessica Chastain (Zero Dark Thirty) spiller en dødelig leiemorder som må kjempe for å overleve, og banke dritten ut av Colin Farrell, etter at en jobb har gått skeis.

Filmen kommer fra regissøren Tate Taylor (Barnepiken, The Girl on the Train), og i tillegg til Chastain og Farrell, kan du se Common, Geena Davis, Joan Chen, Diana Silvers og John Malkovich i denne actionthrilleren!

Se Final Target her

Sangklubben

For kvinnene på en militærbase i England føles tiden lang og bekymringene store når de plutselig mister kontakt med mennene som er ute i tjeneste. Blant dem er Kate, spilt av Kristin Scott Thomas (Den engelske pasienten), og sprudlende Lisa, spilt av Sharon Horgan fra Catastrophe. De to tar initiativ til å arrangere fellesaktiviteter for å styre tankene over på noe annet. Ideen om et sangkor vekker begeistring.

Kate elsker å synge flerstemt i et klassisk kirkerepertoar, men Lisa vil heller sprite opp med poplåter som alle kan synge med på. En dag inviteres koret til å opptre i Royal Albert Hall, og for å klare å gjennomføre må alle legge uenighetene bak seg og samarbeide om å finne en felles melodi.

Sangklubben er en varm og oppløftende film, som har fått gode tilbakemeldinger fra både anmeldere og publikum.

Se Sangklubben her

Radioactive

Radioactive tar oss med på en reise fra 1870-tallet til moderne tid, og forteller om arven etter Marie Curie. Vi følger hennes lidenskapelige forhold, vitenskapelige gjennombrudd og betydningen av det for henne og for verden.

Hun møter forskeren Pierre Curie, og de to gifter seg og endrer vitenskapen for alltid med sin oppdagelse av radioaktivitet. Curie-parets geniale oppdagelse endret verden, og tildelingen av Nobelprisen kastet det hengivne paret inn i det internasjonale rampelyset!

Se Radioactive her

State of Mind

Richard Gere, Peter Dinklage, Julianna Margulies, Bradley Whitford, Kevin Pollak og Walton Goggins spiller i dette dramaet som foregår på et sykehus i Michigan i 1959. Dr. Alan Stone behandler tre pasienter med en veldig spesiell tilstand som de har felles: Alle hevder at de er Jesus. I stedet for tradisjonell sjokkterapi, lar han de tre pasientene møtes.

Se State of Mind her

Nye filmer og serier