Annonsørinnhold
Se den helt nye Lady og Landstrykeren-filmen på Disney+ nå!
Skrevet av:
Publisert:
19.11.2020
Oppdatert:
19.11.2020

Se den helt nye Lady og Landstrykeren-filmen på Disney+ nå!

Nytolkningen av Disneys tidløse klassiker Lady og Landstrykeren er en av studioets vakreste filmer, og dersom du er en hundeelsker, burde du sjekke den ut!

Annonsørinnhold for Disney+

Lady og Landstrykeren (1955) er kanskje den beste kjærlighetsfortellingen i Disneys "skattkammer", og forteller en varm og fargerik histore om møtet mellom en bortskjemt familiehund og en tøff men elskverdige løshund.

Filmen var spesielt personlig for Walt Disney, og den amerikanske småbyen der handlingen foregår var tydelig inspirert av Walt oppvekst i Marceline, Missouri. Med nydelig malte bakgrunner og livlig animerte dyr, har både filmen og sangene fått fast plass mot toppen av Disney-biblioteket.

Nå har Disney laget en helt ny versjon av historien, eksklusivt på strømmetjenesten Disney+.

Se nytolkningen av Lady og Landstrykeren her

I Lady og Landstrykeren møter vi Lady, en cocker spaniel som bor i et pent forstadsområde. Eierne hennes skjemmer henne bort, og hun er midtpunktet i livet deres. Naboene hennes Skot, en eksentrisk og direkte skotsk terrier, og Trofast, en pensjonert politihund, er alltid innen bjeffeavstand.

Når en baby kommer inn i bildet, får ikke Lady lenger oppmerksomheten hun er vant til, og når den katteelskende tante Sara ankommer for å passe huset og Lady i noen dager, kompliseres saken ytterligere. Lady befinner seg snart alene på gata i en luguber del av byen.

Heldigvis kommer Landstrykeren inn i bildet, og den gatesmarte blandingshunden er rask med å lære henne hvordan den "virkelige" verden fungerer. Det tar ikke lang tid før de to er ute på måneskinnsvandring i parken og spiser romantisk spaghettimiddag med levende lys. Men Lady savner komforten og tryggheten av en familie, og snart må begge bestemme hvor de hører hjemme.

I motsetning til 2019-versjonen av Løvenes konge og 2016-versjonen av Jungelboken, er Lady og Landstrykeren spilt inn på virkelige locations, med levende dyr. Disse opptakene er sømløst kombinert med fotorealistisk animasjon for å bringe de tidløse hundene til live!

Tessa Thompson, Justin Theroux, Kiersey Clemons, Thomas Mann, Janelle Monáe, F. Murray Abraham, Yvette Nicole Brown, Ken Jeong og Sam Elliott er noen av skuespillerne i filmen, og Emilie Skolmen og Lars Sundsbø spiller Lady og Landstrykeren i den norske versjonen.

Et abonnement på Disney+ koster 69 kr i måneden, eller 689 kr per år. Tjenesten er dessverre ikke tilgjengelig på Svalbard ennå.

Klikk her for å abonnere på Disney+!

Annonsørinnhold for Disney+

Nye filmer og serier