Avengers-regissørenes nyeste Netflix-film handler om kampen mot IS – se traileren nå
Skrevet av:
Publisert:
10.11.2020
Oppdatert:
13.11.2020

Avengers-regissørenes nyeste Netflix-film handler om kampen mot IS – se traileren nå

Joe og Anthony Russo har produsert en ny Netflix-film om kampen mot IS.

Etter at Joe og Anthony Russo har regissert fire av tidenes mest populære superheltfilmer, Captain America: The Winter Soldier, Captain America: Civil War, Avengers: Infinity War og Avengers: Endgame, inngikk brødrene Joe og Anthony Russo en kontrakt med Netflix.

Hittil har brødrene laget én film for strømmegiganten – actionfilmen Extraction med Chris Hemsworth, som troner på toppen av lista over Netflix' ti mest sette filmer. Filmen ble skrevet av Joe og produsert av begge brødrene, og skal få en oppfølger.

Den nyeste Netflix-filmen deres heter Mosul, og er regidebuten til Matthew Michael Carnahan, som tidligere har skrevet filmer som Dark Waters, Deepwater Horizon og World War Z. Filmen blir beskrevet som "en ekstraordinær sann historie om heltemot i møte med overveldende odds".

Da IS tok deres hjem, familier og by, kjempet en gruppe menn for å ta alt tilbake. Etter at den uerfarne irakiske politimannen Kawa (Adam Bessa) blir reddet fra en intens kamp av eliteteamet Nineveh, blir han raskt innlemmet i skvadronen – et gruppe på ti menn, ledet av den kloke major Jasem (Suhail Dabbach).

Enheter er under konstant trussel om angrep, og begir seg ut på en farlig geriljaoperasjon, fast bestemt på å utslette en fiendebase og gjenopprette orden i det lovløse territoriet.

Mosul kommer på Netflix 26. november.

Nye filmer og serier