Sjekk ut 5 nye Netflix-filmer som ble sluppet denne uka
Skrevet av:
Publisert:
29.10.2020
Oppdatert:
30.10.2020

Sjekk ut 5 nye Netflix-filmer som ble sluppet denne uka

Kritikerrost skrekk, politisk humor, tidlig julestemning og oppsiktsvekkende dokumentarer! Se de nyeste Netflix-filmene!

Filmweb og Streamingguiden har en hendig watchlist-funksjon! Når du finner en serie eller film du har lyst til å se, kan du trykke på den lille bokmerke-knappen ved siden av plakaten!

Da lagres filmen eller serien på din profil, så du kan holde lista over alt du har lyst til å se, på alle strømmetjenestene du bruker. Denne uka trekker vi fram fem nye filmer på Netflix som vi gleder oss til å se. Watchlist de du har lyst til å få med deg!

His House

Denne helt nye skrekkfilmen handler om Bol og Rial, som har flyktet fra krigsherjede Sør-Sudan og mistet abarnet sitt på veien. Paret sliter med å tilpasse seg sitt nye liv i en engelsk by. Men de begynner å oppleve forferdelige mareritt, rare lyder og bisarre visjoner i huset, men sosialarbeideren deres (Matt Smith) nekter å la dem flytte. Etterhvert mistenker paret at de er i ferd med å bli fortært av uhyret fra et gammelt folkeeventyr.

Se hvor du kan streame den her!

Sarah Cooper: Everything's Fine

Fram til 2020 var Sarah Cooper en helt vanlig komiker, som fortsatt tjente hovedinntekten sin fra å jobbe for Google Docs. Hun ble en internettsensasjon da det viste seg at hun er særdeles flink til å mime Donald Trump-sitater, og resultatet var en haug med videoer som tok sosiale medier med storm. Nå har hun tatt steget til Netflix, der hun tar for seg politikk, rase og andre lettbeinte temaer i en timeslang spesial med et lass av kjendisgjester!

Se hvor du kan streame den her.

Holidate

Netflix er i gang med julefilmsesongen 2020, og første film ut er denne romantiske komedien med Emma Roberts og Luke Bracey. De spiller to fremmede som er lei av å være single i høytidene, og avtaler å være hverandres platoniske deiter hele året – men så oppstår det utrolig nok ekte følelser underveis. Hvordan kan dette gå?

Se hvor du kan streame den her!

Secrets of the Saqqara Tomb

I denne nye dokumentarfilmen finner en gruppe egyptiske arkeologer et gravkammer som har ligget urørt i 4400 år. De forsøker å avdekke historien bak det utrolige funnet, som kan hjelpe oss med å forstå mennesket historie!

Se hvor du kan streame den her.

Guillermo Vilas: En tennislegende

Denne nye dokumentarfilmen forteller historien om tennislegenden Guillermo Vilas, som i mer enn 40 år krevde regelendringer i rangeringen, slik at han kunne bli anerkjent som nr. 1 i verden.

Det er også historien om en sportsjournalist, Eduardo Puppo, som tok på seg Vilas kamp, og startet et korstog mot en av verdens største idrettsorganisasjoner, som varte i mer enn ti år. Puppos arbeid tar oss dypt inn i etterforskningen hans, som gjennomgår alle resultatene fra den mannlige tennisrangeringen mellom 1973 og 1978.

Se hvor du kan streame den her!

Nye filmer og serier