9 helt nye serier du burde streame nå
Skrevet av:
Publisert:
29.10.2020
Oppdatert:
04.11.2020

9 helt nye serier du burde streame nå

Én uke etter sesongfinalen er Star Wars-serien The Mandalorian tilbake med en ny sesong! Dessuten kan du streame stjernespekkede prestisjeserier, en Trump-dokumentar, paranoia-thriller, skrekk og norsk humor!

Filmweb og Streamingguiden har en hendig watchlist-funksjon! Når du finner en serie eller film du har lyst til å se, kan du trykke på den lille bokmerke-knappen ved siden av plakaten!

Da lagres filmen eller serien på din profil, så du kan holde lista over alt du har lyst til å se, på alle strømmetjenestene du bruker. Denne uka har vi funnet 9 nye serier og sesongpremierer fra den siste uka. Watchlist de du har lyst til å følge!

The Mandalorian sesong 2

Et glitrende cast, revolusjonerende tekniske løsninger og store kunstneriske ambisjoner: The Mandalorian har kvalitet i absolutt alle ledd. Disney sparte ikke på kruttet i første sesong, og de gir oss heller ingen grunn til å tro at andresesongen kommer til å lette på hyperdrive-gassen.

Allerede før støvet har lagt seg etter forrige ukes heseblesende sesongavslutning for oss her "oppå berget", sparkes sesong 2 i gang i kveld med en ny runde rom-western. I tillegg til en selvsagt retur for både "Mando" og "baby Yoda", spekuleres det også i at andre kjente Star Wars-karakterer gjør sitt inntog i serien. Veldig lite er faktisk blitt bekreftet ennå, men ryktemølla har surret og gått i lang tid, og mange av ryktene vil ha det til at vi får et gjensyn med den gamle Star Wars-kjenningen Ahsoka Tano.

Se hvor du kan streame den her!

The Undoing

The Undoing er det nyeste samarbeidet mellom Big Little Lies-skaperen David E. Kelley og Nicole Kidman. Serien skulle i utgangspunktet komme på HBO Nordic allerede 11. mai, men har blitt utsatt med et halvt år på grunn av COVID-19-pandemien. Alle episodene i miniserien er regissert av danske Susanne Bier (Bird Box, I en bedre verden).

Grace Sachs (Kidman) lever det eneste livet hun noen gang ønsket seg selv. Hun er en vellykket terapeut, har en hengiven mann (Hugh Grant) og en liten sønn som går på en eliteskole i New York City. Over natta blir livet hennes revet i to: en voldelig død, en savnet ektemann, og en rekke forferdelige åpenbaringer om en mann som Grace trodde hun kjente.

Se hvor du kan streame den her.

The Trump Show

Donald Trump er den mest berømte personen i verden, og han har gjort amerikansk politikk om til et realityshow. Hvordan havnet vi der? The Trump Show gir en smart analyse av den største stormen i amerikansk politisk historie.

Med førstehåndsinformasjon fra innsidere, kollegaer og motstandere, følger serien den kontroversielle presidentens reise. Vi får se hvordan Trump har endret presidentrollen, og hvordan rollen har endret ham.

Se hvor du kan streame den her!

Utopia

Utopia er en ny amerikansk serie som bygger på den britiske TV-serien med samme navn. John Cusack (Say Anything…), Sasha Lane (American Honey) og Rainn Wilson (The Office) er blant skuespillerne i den mørkt komiske konspirasjonsthrilleren.

En gruppe unge voksne som møttes på nettet får tak i en undergrunnstegneserie som inneholder hemmeligheter som kan redde verden. De får raskt en mystisk statlig organisasjon etter seg. Den amerikanske utgaven av serien er skrevet av Gone Girl-forfatter Gillian Flynn.

Hvis du fikk déjà vu av å lese denne beskrivelsen, skyldes det nok at den Amazon-eide strømmetjenesten Prime Video først varslet at serien skulle slippes 25. september, og vi inkluderte den i en artikkel den dagen. Nå, fem uker senere, krysser vi fingrene for at amerikanerne holder løftet sitt, og slipper serien!

Se hvor du kan streame den her.

Familien Lykke

Dette er serien for deg som synes det var for god stemning Side om side! Familien lykke er NRKs nyeste situasjonskomedie, der vi gjennom 12 episoder følger en turbulent familie i en generasjonsbolig og konfliktene som oppstår mellom dem. Kevin Vågenes spiller utypisk nok bare én karakter, og kulissene er veldig Mot i brøstet-esque med MYE furupaneler. Gøyalt? Kanskje!

Kommer på NRK TV lørdag!

Cryptid

Cryptid er en ny, svensk thrillerserie om en liten by der uforklarlige hendelser begynner å finne sted. En gruppe elever må møte deres største frykt for å overvinne en overnaturlig kraft, som livnærer seg på kaos og elendighet!

Se hvor du kan streame den her.

Sledheads – et snøskuterliv

TV 2s nye dokusåpe Sleadheads er et unikt innblikk i en subkultur du kanskje ikke er så godt kjent med fra før av: snøskuter-frikjøring. Serien følger frikjørerne Maria Sandberg og Sondre Zachariassen, som lever for fart, spenning og halsbrekkende snøskuter-stunts.

Se hvor du kan streame den her!

On Becoming a God in Central Florida

Aleksander Skarsgård og Kirsten Dunst får livet lagt i ruiner av pyramidevirksomhet i denne kritikerroste serien, som du kan se hvis du har tilgang til Paramount+ gjennom Strim, Canal Digital eller RiksTV.

Året er 1992, og ekteparet Krystal og Travis Stubb overlever på minstelønn. Etter at pyramidespillet har ødelagt alle planene de hadde, bestemmer Krystal seg for å ta hevn ved å lure seg til topps i svindelselskapet.

Kommer på Paramount+ søndag.

Helt Ramme Sporter

Nicolay Ramm, som vi blant annet kjenner fra Helt Ramm, tar med seg kjendiser verden rundt for å prøve ut rare sporter!

Gjestene Nicolay Rammer med sine elleville påfunn denne gangen, er NRK-profil Markus Neby, skuespiller Axel Bøyum, moromann Herman Flesvig og tekstforfatter Espen P.A Lervaag.

Det blir langt fra Ramme alvor når vi får se Nicolay & co bryne seg på VM i pommes frites, volleyball med hands-regel og øl-løp. Jeg har ennå ikke helt forstått hva det innebærer at noe er "helt Ramm", men vi satser på at denne serien i fire deler blir akkurat det.

Se hvor du kan streame den her!

Nye filmer og serier