Annonsørinnhold
7 rykende ferske filmer på Blockbuster
Skrevet av:
Publisert:
27.10.2020
Oppdatert:
30.10.2020

7 rykende ferske filmer på Blockbuster

Ny Blumhouse-skrekk, Shia LaBeouf med tattiser over hele brystkassa, Marie Curie, den lille havfruen og HEVN! Få med deg ukas sterkeste nyheter.

Annonsørinnhold for

You Should Have Left

Denne psykologiske thrilleren kommer fra Blumhouse, som står bak filmer som Get Out, Split, Sinister, The Purge og The Invisible Man. Kevin Bacon og Amanda Seyfried spiller et par som drar til den walisiske landsbygda for å få en fredelig ferie.

Det som først virker som et perfekt fristed blir til et mareritt når mørke episoder fra fortiden avsløres, og en ond kraft i huset nekter å la dem unnslippe.

Se You Should Have Left her

The Tax Collector

I David Ayers (Suicide Squad, Fury) mørke indiethriller spiller Bobby Soto (A Better Life) og Shia LaBeouf (The Peanut Butter Falcon) David og Creeper, to shady karer som jobber som innkrevere - eller såkalte "tax collectors". Når sjefens tidligere rival kommer tilbake til Los Angeles fra Mexico, begynner problemene å hope seg opp - og David forsøker desperat å beskytte det som virkelig betyr noe for ham - familien.

I et intervju med Slashfilm tidligere i år, fortalte Ayer at han var svært begeistret for å jobbe med LaBeof igjen: "Da vi lagde Fury trakk han en tann, og for The Tax Collector fikk han hele brystet tatovert!"

Se The Tax Collector her

Radioactive

Radioactive tar oss med på en reise fra 1870-tallet til moderne tid, og forteller om arven etter Marie Curie. Vi følger hennes lidenskapelige forhold, vitenskapelige gjennombrudd og betydningen av det for henne og for verden.

Hun møter forskeren Pierre Curie, og de to gifter seg og endrer vitenskapen for alltid med sin oppdagelse av radioaktivitet. Curie-parets geniale oppdagelse endret verden, og tildelingen av Nobelprisen kastet det hengivne paret inn i det internasjonale rampelyset!

Se Radioactive her

Human Capital

Liev Schreiber, Marisa Tomei, Maya Hawke, Alex Wolff og Peter Sarsgaard spiller i denne thrilleren der to familiers skjebner knyttes sammen gjennom en tragisk trafikkulykke. En syklist har blitt påkjørt av en bil og hardt skadet. Men hvem satt egentlig bak rattet?

Et nett av løgner, begjær og grådighet truer med å ødelegge begge familiene i en intens thriller om skyld, begjær og hemningsløs kapitalisme.

Se Human Capital her

The Silencing

Nikolaj Coster-Waldau fra Game of Thrones og Hodejegerne spiller en mann som lever i savn. Tenåringsdatteren hans ble kidnappet for fem år siden, og siden har han levd et selvdestruktivt liv i sitt private viltreservat.

Han tilbringer dagene med å drikke og følge med på dyreaktivitet med overvåkningskameraer, til han ser noe nifst på skjermen: en morder jager en jente som ligner på datteren hans inne på reservatet. Rayburn vil redde henne, og legger ut i villmarken for å finne henne før morderen gjør det!

Se The Silencing her

The Little Mermaid

På starten av 1900-taller reiser den unge journalisten Cam og niesen hans Elle til Mississippi for å undersøke en sirkusattraksjon som angivelig skal ha helbredende vann. Når de kommer til sirkuset, oppdager de at vanntanken også inneholder en levende havfrue. Cam og Elle bestemmer seg for å møte “havfruen” for å finne ut om mytene holder vann.

Se The Little Mermaid her

Seized

Rett på video-actionkongene Mario Van Peebles og Scott Adkins er tilbake med denne rå filmen! Nero, en tidligere spesialagent, har besluttet å legge sin farlige fortid bak seg og slå seg ned i en stille kystby sammen med sin sønn. Men stilheten brytes når han mottar en telefon om at sønnen har blitt kidnappet. Hvis han noensinne vil se han igjen, må Nero utrydde tre livsfarlige forbrytersyndikater.

Se Seized her

Annonsørinnhold for

Nye filmer og serier