De 3 beste nye Netflix-filmene denne uka
Skrevet av:
Publisert:
22.10.2020
Oppdatert:
23.10.2020

De 3 beste nye Netflix-filmene denne uka

Norsk psykoskrekk, sexy romantisk thriller og månereise for hele familien! Dette er ukas beste nye Netflix-filmer.

Filmweb og Streamingguiden har en hendig watchlist-funksjon! Når du finner en serie eller film du har lyst til å se, kan du trykke på den lille bokmerke-knappen ved siden av plakaten!

Da lagres filmen eller serien på din profil, så du kan holde lista over alt du har lyst til å se, på alle strømmetjenestene du bruker. Denne uka trekker vi fram tre nye filmer på Netflix som vi gleder oss til å se. Watchlist de du har lyst til å få med deg!

Kadaver

Den første norske Netflix-filmen er en psykologisk skrekkfilm med Gitte Witt (The Impossible), Thorbjørn Harr (Vikings), Thomas Gullestad (Den 12. mann) og Kingsford Siayor, kjent fra den norske Netflix-serien Hjem til jul.

I kjølvannet av en atomkatastrofe er to foreldre og deres datter i ferd med å sulte ihjel. En dag inviterer det lokale hotellet de overlevende til å delta på et teaterstykke, inkludert et måltid, som en veldedig innsats for å hjelpe dem som er i nød. Familien har ikke noe annet valg, og bestemmer seg for å gå til hotellet, der regissøren introduserer hele hotellet som scene.

Deltakerne får masker for å skille dem fra skuespillerne, men stykket tar en uhyggelig vending når publikum begynner å forsvinne. Linjen mellom virkelighet og teater blir raskt utydelig, til datteren forsvinner foran foreldrene, og det ikke lenger er rom for tvil: Noe er veldig galt med dette hotellet.

Se hvor du kan streame den her!

Jeg har møtt regissøren og skuespillerne fra Kadaver. Sjekk ut intervjuet her!

Månereisen

Animatøren Glen Keane (Den lille havfruen, Aladdin) jobbet for Disney i over 30 år. Han skulle egentlig gjøre sin regidebut med Rapunzel-filmen Tangled, også kjent som To på rømmen. Dessverre måtte han tre av som regissør på grunn av helsen.

I 2012 forlot han Disney, og satte ut på en solokarriere, og nå har han landet hos Netflix med sin aller første langfilm som regissør, Månereisen. Filmen handler om en jente som bygger en romrakett for å overbevise faren sin om at Månegudinnen finnes. Hun reiser til den andre siden av månen, der hun møter noen merkelige folk!

Se hvor du kan streame den her.

Rebecca

Lily James (Mamma Mia! Here We Go Again) og Armie Hammer (Call Me By Your Name) og Kristin Scott Thomas (The English Patient) spiller hovedrollene i regissør Ben Wheatleys (Kill List, Sightseers) sexy, nye versjon av den romantiske thrilleren "Rebecca" av Daphne du Maurier. Boka har tidligere blitt filmatisert av Alfred Hitchcock i 1940, men Wheatley insisterer på at Netflix-filmen ikke er noen nyinnspilling.

Boka handler om en nygift ung kvinne som ankommer ektemannens imponerende familieeiendom ved en dyster engelsk kyst. Hun må kjempe mot skyggen av hans døde første kone, den mystiske Rebecca.

Se hvor du kan streame den her!

Nye filmer og serier