9 serienyheter du kan streame denne uka
Skrevet av:
Publisert:
23.10.2020
Oppdatert:
25.10.2020

9 serienyheter du kan streame denne uka

Kongelig krigsdrama, merkelige mysterier og mandalorian-magi! Her er ukas serienyheter.

Filmweb og Streamingguiden har en hendig watchlist-funksjon! Når du finner en serie eller film du har lyst til å se, kan du trykke på den lille bokmerke-knappen ved siden av plakaten!

Da lagres filmen eller serien på din profil, så du kan holde lista over alt du har lyst til å se, på alle strømmetjenestene du bruker. Denne uka har vi funnet ni nye serier og sesongpremierer fra denne uka. Watchlist de du har lyst til å følge!

Atlantic Crossing

Kronprinsesse Märtha (Sofia Helin) flykter til USA med tre barn under andre verdenskrig, mens ektemannen, kronprins Olav (Tobias Santelmann) kjemper for de allierte fra Storbritannia. I USA får hun et nært forhold til president Franklin D. Roosevelt (Kyle MacLachlan) og hans hustru Eleanor (Harriet Harris).

Atlantic Crossing skulle egentlig slippes i 2021, men NRK har framskyndet serien!

Se hvor du kan streame den her.

The Queen’s Gambit

Denne serien forteller om livet til et foreldreløst sjakkvidunder under den kalde krigstiden. Vi følger Beth Harmon fra hun er 8 til 22, når hun sliter med avhengighet mens hun forsøker å bli den største sjakkspilleren i verden. Anya Taylor-Joy fra The Witch og nylig strømbare Emma. spiller hovedrollen i denne Netflix-serien.

Se hvor du kan streame den her!

Unsolved Mysteries volum 2

Denne Netflix-produksjonen er en ny versjon av en trashy true crime-serie som gikk på amerikansk TV på åtti- og nittitallet. Både originalen og den nye versjonen av serien tar for seg uløste drapssaker og paranormale hendelser, og allerede etter et halvt år har den første halvdelen av Netflix-utgaven hjulpet etterforskere i arbeidet sitt.

Første episode av "volum 2" tar for seg historien om Jack Wheeler, en tidligere assistent i Det hvite hus. Liket hans ble funnet på en søppelfylling, og sikkerhetsopptak viser merkelige hendelser i dagene frem til hans død!

Se hvor du kan streame den her.

Lykkevika

Lykkevika er Viaplays nyeste originalserie, skrevet av den svenske krimforfatteren Camilla Läckbergs. Politibetjenten Johanna (Disa Östrand) vender tilbake til hjembyen Hammarvik for å delta i morens begravelse. Samtidig blir liket av en savnet jente funnet i den idylliske byen, hvor alle har noe å skjule. Serien er en vaskeekte krimsåpe, med alt det innebærer av intriger, kjærlighet og mordmysterier.

Se hvor du kan streame den her!

Psykiateren sesong 2

I andre sesong av dette stjernespekkede periodedramaet får vi se mer av trioen Laszlo (Daniel Brühl), John (Luke Evans) og Sara (Dakota Fanning) løse groteske og mystiske drapsgåter i møkkete og lovløse New York på slutten av 1800-tallet.

Se hvor du kan streame den her!

Nashville sesong 1-5

Countrymusikkdramaet fra ABC med Hayden Panettiere som en ung nykommer og Connie Britton som en legendarisk countryartist hvis karriere har begynt å avta. Kritikerrost amerikansk dramaserie som følger en gruppe kvinnelige sangstjerner gjennom med- og motgang i countryens hovedstad, Nashville.

Handlingen kretser rundt veteranen Rayna Jaymes, som desperat prøver å redde en dalende karriere, og det unge stjerneskuddet Juliette Barnes, som ikke skyr noen midler for å overstråle rivalene og nå toppen i den tøffe musikkbransjen!

Se hvor du kan streame den her.

Disney Gallery: Star Wars – The Mandalorian

Varm opp til neste ukes premiere på The Mandalorian sesong 2 med et skikkelig dypdykk ned i produksjonen av den første sesongen. Gjennom åtte episoder kan du se de revolusjonerende tekniske løsningene som brakte Star Wars-universet til live på en måte vi aldri har sett før, og høre folka foran og bak kamera diskutere ulike aspekter ved produksjonen.

Episodene er delt opp i temaer som regi, arven etter Star Wars og hvordan de satt sammen rollebesetningen, og diskusjonene ledes an av ingen ringere enn Jon Favreau.

Se hvor du kan streame den her!

How to with John Wilson

Dette er en mystisk kommende serie vi vet svært lite om. HBO forteller at det er en dokumentarserie fra dokumentarfilmskaperen John Wilson, en fyr som etter alt å dømme ikke finnes. Serien er produsert av Nathan Fielder, som lagde tre sesonger av Nathan For You, kanskje tiårets beste humorserie. Forventningene er derfor skyhøye til den mystiske serien!

Se hvor du kan streame den her.

Riviera sesong 3

I thriller-serien Riviera møter vi den amerikanske kunstkjenneren Georgina, som må håndtere mørke familieintriger på den glamorøse franske rivieraen. Når hennes styrtrike ektemann omkommer i en båteksplosjon, starter hun en farlig jakt på sannheten som er bygget på vold, drap, løgner og hemmeligheter.

Se hvor du kan streame den her!

Nye filmer og serier