6 nye serier som ble sluppet denne uka
Skrevet av:
Publisert:
16.10.2020
Oppdatert:
23.10.2020

6 nye serier som ble sluppet denne uka

COVID-19, zombier, alternativ historie, mørk ungdomstid, krim og Star Trek!

Filmweb og Streamingguiden har en hendig watchlist-funksjon! Når du finner en serie eller film du har lyst til å se, kan du trykke på den lille bokmerke-knappen ved siden av plakaten!

Da lagres filmen eller serien på din profil, så du kan holde lista over alt du har lyst til å se, på alle strømmetjenestene du bruker. Denne uka har vi funnet seks nye serier og sesongpremierer fra denne uka. Watchlist de du har lyst til å følge!

Star Trek: Discovery sesong 3

Star Trek: Discovery er en heftig og nyvinnende Star Trek-serie med inspirerende bildebruk, serialisert historiefortelling og inspirasjon fra YA-sjangeren.

CBS All Access, strømmetjenesten som sender alle Star Trek-seriene i USA, annonserte for litt over en måned siden at tredje sesong av Star Trek: Discovery kommer til å introdusere Star Trek-universets første trans- og ikke-binære karakterer: Adira, spilt av skuespilleren Blu del Barrio, og Gray, spilt av Ian Alexander (The OA).

Se hvor du kan streame den her!

Fear the Walking Dead sesong 6

Etter tidshoppet i fjerde sesong har Walking Dead-spinoffen blitt en mer optimistisk og positiv søsterserie. Den sjette sesongen kommer til å ha et slags antologi-format, der hver episode fokuserer på én av karakterene. I sesongens første episode må en kritisk skadet Morgan bestemme om han skal hjelpe en desperat fremmed. Samtidig må han unngå en mystisk dusørjeger som vil gjøre ferdig det Ginny ikke klarte!

Se hvor du kan streame den her.

Social Distance

Netflix har sluppet denne "karantene-antologiserien" produsert av Orange is the New Black-skaperen Jenji Kohan. Serien fokuserer på den "nye, bisarre, forvirrende virkeligheten vi alle opplever."

Social Distance kommer fra en Orange is the New Black-manusforfatter og en Orange is the New Black-regissør, og begge har produsert serien hjemmefra. Det samme har alle skuespillerne, så jeg er spent på hvilken form disse historiene vil ta.

Se hvor du kan streame den her!

La Révolution

Hva om den franske revolusjonen ikke skjedde slik vi ble fortalt? I en alternativ verdenshistorie rammer en mystisk sykdom Frankrike på 1700-tallet.

Joseph Guillotin - den framtidige oppfinneren av guillotinen - etterforsker en rekke mystiske drap når han tilfeldigvis oppdager et ukjent virus: Det blå blodet. Sykdommen sprer seg raskt blant det franske aristokratiet og driver dem til å drepe vanlige mennesker og fører snart til et opprør…

Se hvor du kan streame den her.

Grand Army

Denne serien er basert på et teaterstykke som heter "Slut", skrevet av Katie Cappiello. Dramaserien forteller historien om fem elever på videregående skole mens de sliter med seksuell, rasemessig og økonomisk politikk og kjemper for å lykkes og bli noen.

Cappiello hadde ingen erfaring med film eller TV før hun ble serieskaper for Grand Army. Nå, kort tid før serien ble sluppet denne uka, har en manusforfatter anklaget Cappiello for rasisme og misbruk.

Se hvor du kan streame den her!

Björnstad

Den tidligere hockeyspilleren Peter kommer hjem til Björnstad for å trene juniorlaget deres, og sikre byens fremtid. Å bære hele byens håp på skuldrene er en tung byrde for Björnstads gutter, og det fører til en voldshandling som etterlater en jente traumatisert og byen i kaos.

Miniserien Björnstad bygger på suksessromanen av Fredrik Backman, og er regissert av den anerkjente filmskaperen Peter Grönlund (Flukten).

Kommer på HBO Nordic søndag.

Nye filmer og serier