3 nye filmer du burde streame på Netflix
Skrevet av:
Publisert:
16.10.2020
Oppdatert:
22.10.2020

3 nye filmer du burde streame på Netflix

En het Oscar-kandidat, et Halloween-eventyr for hele familien og en av tjuetenårenes beste musikkfilmer! Dette er nytt på Netflix i uke 42.

Filmweb og Streamingguiden har en hendig watchlist-funksjon! Når du finner en serie eller film du har lyst til å se, kan du trykke på den lille bokmerke-knappen ved siden av plakaten!

Da lagres filmen eller serien på din profil, så du kan holde lista over alt du har lyst til å se, på alle strømmetjenestene du bruker. Denne uka trekker vi fram tre nye filmer på Netflix som vi gleder oss til å se. Watchlist de du har lyst til å få med deg!

The Trial of the Chicago 7

Aaron Sorkin er manusforfatteren bak Presidenten, The Social Network og A Few Good Men. Hans nyeste film har Eddie Redmayne, Sacha Baron Cohen, Joseph Gordon-Levitt, Michael Keaton og Thomas Middleditch på rollelista, og følger den beryktede rettsaken fra 1969, der syv menn ble tiltalt for konspirasjon etter anti-Vietnam-demonstrasjonene i Chicago på den demokratiske nasjonale konferansen i 1968.

Det som skulle være fredelige protester, ble til et voldelig sammenstøt med politi og Nasjonalgarden. Historien er mer relevant enn noensinne – til tross for at bare én av de 20 annonserte skuespillerne i filmen er en kvinne. Sorkins manus tegner paralleller mellom dagens situasjon i USA og alt som foregikk i 1968.

Se hvor du kan streame den her!

Monsterjakt for nybegynnere

En elev på videregående rekrutteres av en hemmelig barnevaktorden, og tar opp kampen mot skrekkmannen og monstrene hans når de kidnapper gutten hun passer på Halloween. Tom Felton fra Harry Potter-filmene spiller skurken i denne familiefilmen, proppfull av monstre, magi og moro!

Se hvor du kan streame den her.

Rocketman

I filmen får vi se hvordan Elton John gikk fra å være en ukjent artist til å bli en av verdens største legender. Gjør deg klar for glitter, glam og en parade av uforglemmelig låter. Bli med på festen, og få med deg den utrolige berg-og-dal-bane-livshistorien til stilikonet og artistfenomenet, Elton John, fra hans spede karrierestart som ungt pianogeni til stadionfyllende rockestjerne.

Se hvor du kan streame den her!

Nye filmer og serier