Leonardo DiCaprio, Ariana Grande, Meryl Streep, Jonah Hill, Cate Blanchett og Timothée Chalamet blir med i Jennifer Lawrence sin Netflix-film
Skrevet av:
Publisert:
15.10.2020
Oppdatert:
15.10.2020

Leonardo DiCaprio, Ariana Grande, Meryl Streep, Jonah Hill, Cate Blanchett og Timothée Chalamet blir med i Jennifer Lawrence sin Netflix-film

Netflix har fått med seg et digert stjernelag til den apokalyptiske komedien Don’t Look Up, fra regissøren av Anchorman og The Big Short.

I februar annonserte Netflix at Jennifer Lawrenceskal spille hovedrollen i Adam McKays Netflix-film Don’t Look Up, en komedie som etter planen skulle spilles inn allerede i april, og lanseres på strømmetjenesten i løpet av 2020. COVID-19-situasjonen har dyttet filmen inn i 2021, men nå er innspillingen i gang, og Lawrence har fått med seg et stjernelag uten like!

Leonardo DiCaprio, Meryl Streep, Cate Blanchett, Jonah Hill, Himesh Patel, Timothée Chalamet, Ariana Grande, Kid Cudi, Matthew Perry, Rob Morgan og Tomer Sisley står nå på rollelista til den apokalyptiske komedien. Netflix annonserte de tolv navnene på Twitter.

Filmen handler om en asteroide som er på vei mot jorda. To middelmådige astronomer må dra på en vill presseturné for å informere verden om den uunngåelige livsfaren.

Don't Look Up blir Lawrence' første film siden X-Men: Dark Phoenix. Etter åtte år som en av Hollywoods mest populære skuespillere, han hun nylig tatt en pause fra skuespillerkarrieren. Adam McKay skal skrive og regissere Don't Look Up. Han har tidligere skrevet og regissert Anchorman, The Other Guys og vunnet en Oscar for The Big Short.

"Jeg er henrykt over å lage denne filmen med Jen Lawrence," sa McKay i en uttalelse. Han har tydeligvis blitt ganske close med skuespilleren, siden han får lov til å forkorte fornavnet hennes.

Scott Stuber, sjef for Netflix-filmer, sa dette i februar: "Adam har alltid hatt god timing når det gjelder å lage smarte, relevante og lettbeinte filmer som skildrer vår kultur. Selv hvis han på en eller annen måte ender opp med å forutsi planetens uunngåelige død, er vi glade for å legge denne filmen til lista vår før det hele tar slutt."

Nye filmer og serier