De 7 beste nye seriene du kan streame nå
Skrevet av:
Publisert:
08.10.2020
Oppdatert:
09.10.2020

De 7 beste nye seriene du kan streame nå

Dinosaurer, korrupsjon, astronauter, USA og én av seriene vi har gledet oss aller mest til i år! Se hvor du kan streame ukas høydepunkter.

Filmweb og Streamingguiden har en hendig watchlist-funksjon! Når du finner en serie eller film du har lyst til å se, kan du trykke på den lille bokmerke-knappen ved siden av plakaten!

Da lagres filmen eller serien på din profil, så du kan holde lista over alt du har lyst til å se, på alle strømmetjenestene du bruker. Denne uka har vi funnet sju nye serier og sesongpremierer fra denne uka. Watchlist de du har lyst til å følge!

The Haunting of Bly Manor

The Haunting of Hill House er en ti timer lang miniserie inspirert av den klassiske skrekkromanen med samme navn av Shirley Jackson. Serien var en braksuksess for Netflix, og har skremt vettet av meg. Nå skal serieskaper Mike Flanagan, sammen med fire av skuespillerne, følge opp serien med en ny, frittstående sesong ved navn The Haunting of Bly Manor.

Også denne serien er løst basert på en klassisk roman, denne gangen "The Turn of the Screw" av Henry James. Victoria Pedretti (Nell), Oliver Jackson-Cohen (Luke), Henry Thomas (Hugh) og Kate Siegel (Theo) fra The Haunting of Hill House er tilbake i den nye serien, i helt nye roller.

Se hvor du kan streame den her!

UXA - Thomas Seltzers Amerika

Thomas Seltzer drar til USA for å ta pulsen på land og folk foran presidentvalget i USA. "Den amerikanske optimismen er erstattet av frykt og sinne, og både folket og landet virker slitent nå," sier Thomas i den nye dokumentarserien i seks deler.

Seltzer starter reisen i Superior, Wisconsin, som er hans barndoms hjemby i det såkalte rustbeltet. Han forsøker å forstå hvordan det som en gang var et av USAs og verdens mest fremgangsrike områder nå opplever stagnasjon og forfall!

Se hvor du kan streame den her.

The Good Lord Bird

Ethan Hawke har skrevet og spiller en sentral rolle i denne serien, produsert av Jason Blum, som blant annet står bak filmer som Insidious og Paranormal Activity.

Serien blir fortalt fra synspunktet til Onion, en fiktiv slave, som er en del av John Browns (Hawke) gjeng med soldater som vil avskaffe slaveri. De deltar i angrepet på Hærens depot på Harpers Ferry, West Virginia i 1859. Angrepet feilet, men endte opp med å bli begynnelsen på den amerikanske borgerkrigen.

Se hvor du kan streame den her!

The Right Stuff

Denne nyheten på Disney+ er en dramaserie fra National Geographic, produsert av Leonardo DiCaprio, og basert på boka med samme navn.

Serien retter blikker på det som skulle bli Amerikas første "realityserie", da ambisiøse astronauter og deres familier ble kjendiser over natten i en konkurranse om penger, berømmelse og udødelighet!

Se hvor du kan streame den her.

Babylon Berlin sesong 3

Dette historiske dramaet er basert på romanene til den tyske forfatteren Volker Kutscher, og tar for seg de ville mellomkrigsårene i Berlin, hvor kommunister, nazister, transpersoner, homofile og lykkejegere gjorde nattelivet vilt, eksotisk og farlig. Politiinspektør Gereon Rath etterforsker en sak i det dekadente miljøet, og det viser seg at partneren hans har noen ekstreme holdninger.

Se hvor du kan streame den her!

Primal sesong 1, del 2

Genndy Tartakovsky (Samurai Jack) står bak denne animasjonsserien, som foregår i en verden der en huleboer og en dinosaur på randen av utryddelse eksisterer samtidig. De blir nært knyttet etter en tragedie, og deres uventede allianse blir deres eneste håp om å overleve i den nådeløse urtiden. Nå kan du endelig begynne å streame andre halvdel av første sesong av den visuelt slående serien!

Se hvor du kan streame den her.

Døveuniversitetet

Denne nye "coming-of-age"-dokumentarserien følger en sammensveiset gruppe døve studenter ved Gallaudet University, en kjent privat høyskole for døve og hørselshemmede, i Washington, DC. Mens vennegjengen navigerer college-livet sammen, gir historiene deres et enestående, ufiltrert og ofte uventet innblikk døvemiljøet.

Se hvor du kan streame den her!

Nye filmer og serier