Annonsørinnhold
5 nye filmer du burde få med deg på Blockbuster
Skrevet av:
Publisert:
14.10.2020
Oppdatert:
14.10.2020

5 nye filmer du burde få med deg på Blockbuster

Blockbuster tilbyr de nyeste filmene i strømmejungelen. Sjekk ut en av disse denne uka!

Annonsørinnhold for

Weathering With You

Folka bak Your Name (Kimi no Na Wa), den største anime-suksessen noensinne, har laget denne strålende filmen, og i likhet med forgjengeren er Weathering With You en romantisk og nydelig animert ungdomsfilm med innslag av fantasyelementer.

I filmen møter vi unggutten Hodaka, som rømmer fra hjemmet på landet til metropolen Tokyo. Der er været er nitrist og det regner hele tiden. En dag møter Her foreldreløse Hina på et gatehjørne. Hun er energisk, smart og viljesterk og ikke minst har hun helt fabelaktige krefter: Hun kan kontrolle været…

Se Weathering With You her

Brahms: The Boy 2

Oppfølgeren til The Boy fra 2016 følger et par og sønnen deres, som flytter inn i gjestehuset på eiendommen til Heelshire Mansion, uvitende om stedets forferdelige historie. Det tar ikke lang tid før sønnen møter (eller graver opp) en ny venn, en uhyggelig og livaktig dukke kalt Brahms.

Se Brahms: The Boy 2 her

I Still Believe

Dette romantiske dramaet er basert på den sanne historien om musikkstjernen Jeremy Camp, som fikk sitt gjennombrudd i 2000, og har hatt 17 singler på førsteplass. Filmen følger den unge musikerens reise gjennom både sorg og kjærlighet for å bevise at samme hvor tungt livet kan være, så finnes det alltid håp.

En du elsker kan forandre livet. Ett liv kan forandre verden. Fra skaperne av I Can Only Imagine kommer en tidløst inspirerende kjærlighetshistorie!

Se I Still Believe her

Den hemmelige hagen

Colin Firth er en av skuespillerne i denne nydelige eventyrfilmen om 10 år gamle Mary Lennox. Hennes rike, britiske foreldre dør plutselig, og Mary blir sendt fra India til England for å bo på sin onkels herregården.

Der begynner hun å avdekke flere familiehemmeligheter, spesielt etter å ha møtt sin syke fetteren Colin. Sammen oppdager de to barna en fantastisk hemmelig hage som er gjemt på eiendommen. Et magisk sted som vil forandre livene deres for alltid!

Se Den hemmelige hagen her

The Great Alaskan Race

Enkemannen og mester-hundekjøreren Leonhard 'Sepp' Seppala bor sammen med datteren sin i den lille havnebyen Nome i Alaska. I løpet av en kraftig vinterstorm blir den lille byen rammet av et dødelig utbrudd av difteri. Det er ikke noe motgift igjen i byen, og vanlige transportveier blir stoppet av uværet.

20 hundespann legger ut på stafett, og kjører medisinen 100 mil gjennom Alaska for å stoppe epidemien. Nå må byen stole på at de modige hundekjørerne - inkludert Sepp - får tak i medisinen.

Se The Great Alaskan Race her

Nye filmer og serier