The Midnight Sky: Se de første bildene fra Netflix og George Clooneys sci-fi-film
Skrevet av:
Publisert:
29.09.2020
Oppdatert:
30.09.2020

The Midnight Sky: Se de første bildene fra Netflix og George Clooneys sci-fi-film

Den postapokalyptiske sci-fi-filmen The Midnight Sky handler om en forsker som er det eneste mennesket igjen på jorda. Han prøver å redde en gruppe astronauter, som også har overlevd.

George Clooney regisserer og spiller en av hovedrollene i Netflix' kommende sci-fi-film The Midnight Sky, som bygger på romanen "Good Morning, Midnight" av Lily Brooks-Dalton. Boka forteller en post-apokalyptisk historie om en ensom forsker i Arktis som prøver å få kontakt med mannskapet i et romskip etter at resten av verden tilsynelatende ligger øde.

Clooney har tidligere regissert filmene Confessions of a Dangerous Mind, The Ides of March og Good Night, and Good Luck, og episoder av miniserien Catch-22. Han rakk akkurat å spille inn filmen sin – innspillingen ble ferdig tre uker før koronakrisa.

Clooney spiller Augustine, forskeren nordpå som prøver å kontakte astronautene. Sjefen blant astronautene heter Sully, og er spilt av Felicity Jones (Rogue One). I tillegg spiller blant annet Kyle Chandler og David Oyelowo i filmen.

The Midnight Sky slippes på Netflix i november. Se de nye bildene fra filmen under.

Nye filmer og serier