3 nye filmer Netflix slapp denne uka
Skrevet av:
Publisert:
25.09.2020
Oppdatert:
25.09.2020

3 nye filmer Netflix slapp denne uka

Lillesøstera til Sherlock, den vonde opplevelsen "åttendeklasse" og filmen om Latasha Harlins.

Filmweb og Streamingguiden har en hendig watchlist-funksjon! Når du finner en serie eller film du har lyst til å se, kan du trykke på den lille bokmerke-knappen ved siden av plakaten!

Da lagres filmen eller serien på din profil, så du kan holde lista over alt du har lyst til å se, på alle strømmetjenestene du bruker. Denne uka trekker vi fram tre nye filmer på Netflix som vi gleder oss til å se. Watchlist de du har lyst til å få med deg!

Enola Holmes

Millie Bobby Brown (Stranger Things) spiller den tjue år yngre lillesøstra til Sherlock i denne filmen, som sekstenåringen også har produsert! Filmen bygger på en populær bokserie skrevet av Nancy Springer, som kommer fra regissøren av Fleabag, en av våre favorittserier de siste årene.

Henry Cavill (Man of Steel) spiller storebror i filmen, som foregår i England i 1884. Enola Holmes våkner på sekstenårsdagen sin, og oppdager raskt at moren (Helena Bonham Carter) har forsvunnet. Hun har etterlatt seg et merkelig utvalg av gaver, men ingen åpenbare spor til hvor hun er, eller hvorfor hun forsvant.

Plutselig har brødrene Sherlock og Mycroft foreldreansvaret for Enola, og begge har tenkt å sende henne bort til en pikeskole. Enola nekter å følge deres ønsker, og rømmer for å lete etter moren i London, og bli en mesterdetektiv!

Se hvor du kan streame den her!

En kjærlighetssang til Latasha

I 1992 ble 15 år gamle Latasha Harlins skutt og drept i en butikk i South Central Los Angeles. Hendelsen var en del av bakgrunnen for opprøret i byen samme år. Mens det svarte samfunnet uttrykte sin dype smerte i gatene, sørget Latasas venner og familie privat over tapet av et barn, men hennes historie ble aldri dekket av de svulstige avisoverskriftene.

Nesten tre tiår senere tar denne filmen Latasha bort fra konteksten av hennes død, og bygger opp historien om et lovende tapt liv. Minner fra Latashas beste venn og fetter samles i et drømmeaktig portrett som viser virkningen en kort tilværelse kan ha!

Se hvor du kan streame den her.

Eighth Grade

Denne kritikerroste dramakomedien handler om å prøve å finne seg selv når man ikke føler at man passer helt inn. Dette er ikke en Netflix Original, men til gjengjeld er det min favorittfilm fra 2018.

En introvert tenåringsjente prøver å overleve den siste uka av et katastrofalt år i 8. klasse. Hun sliter med sosial angst, og har en videoblogg som nesten ingen følger. Hun har en far som bryr seg og prøver å hjelpe, uten videre hell.

Se hvor du kan streame den her!

Nye filmer og serier