5 nye serier jeg skal se denne hælja
Skrevet av:
Publisert:
25.09.2020
Oppdatert:
25.09.2020

5 nye serier jeg skal se denne hælja

Det kom få nye serier fra USA denne uka, men til gjengjeld kan du sjekke ut tre norske premierer!

Filmweb og Streamingguiden har en hendig watchlist-funksjon! Når du finner en serie eller film du har lyst til å se, kan du trykke på den lille bokmerke-knappen ved siden av plakaten!

Da lagres filmen eller serien på din profil, så du kan holde lista over alt du har lyst til å se, på alle strømmetjenestene du bruker. Denne uka har vi funnet fem nye serier og sesongpremierer fra denne uka. Watchlist de du har lyst til å følge!

Utopia

Utopia er en ny amerikansk serie som bygger på den britiske TV-serien med samme navn. John Cusack (Say Anything…), Sasha Lane (American Honey) og Rainn Wilson (The Office) er blant skuespillerne i den mørkt komiske konspirasjonsthrilleren.

En gruppe unge voksne som møttes på nettet får tak i en undergrunnstegneserie som inneholder hemmeligheter som kan redde verden. De får raskt en mystisk statlig organisasjon etter seg. Den amerikanske utgaven av serien er skrevet av Gone Girl-forfatter Gillian Flynn.

Den Amazon-eide strømmetjenesten Prime Video har varslet at serien skal slippes i dag, men i skrivende stund finner vi den fortsatt ikke på tjenesten.

Norsk-ish

Helin, Amrit og Fariba er rundt 30 år gamle, og er fortsatt ikke kvitt voksesmertene i dette humordramaet. Selda Ekiz gjør skuespillerdebut med rollen som Helin. Hennes lillesøster blir gravid utenfor ekteskap, men foreldrene ser ikke ut til å bry seg. Har familien hennes blitt for norsk?

Alenemoren Fariba legger ut noe på nettet som kaster henne ut i et mediesirkus, og skaper splid med faren. Amrit opplever at forskjellene mellom ham selv og hans hemmelige norske samboer bare blir større. Heldigvis har de hverandre. I serien snakkes både norsk, persisk, punjabi og tyrkisk!

Se hvor du kan streame den her.

16

16 er en nyeste serien fra teamet bak 17 og 18. Serien følgen lillebroren til Emrah. Etter at storebror blir arrestert, står 16 år gamle Ibo igjen alene i verden. Med en familie i ruiner, blir han revet vekk fra alt han kjenner, og kastet inn i et nytt miljø der «bussgjengen» betyr alt, og der det kun er plass til vinnere. Nedtellingsdramaet har 16 episoder som slippes daglig, fra og med søndag.

Se hvor du kan streame den her!

Må stikke

På slutten av spillefilmen Må jette, også kjent som Må stikke, endte smågangsteren Metin opp i fengsel, og dagboken hans, som ble utgitt, solgte 200 eksemplarer. Det vil si at det ikke helt ble suksessen han og forlaget Puma håpet på. Etter fengselstiden er Metin nå tilbake i Jordbro, der han startet. Alle åtte episoder av oppfølgerserien er tilgjengelige nå!

Se hvor du kan streame den her.

Kongen befaler sesong 2

I denne serien utfordrer kongen (Alte Antonsen) fem norske komikere til å gjøre teite, dumme ting på TV. I hver episode deler han ut poeng, og når sesongen er over stikker én av deltagerne av med en stor Atle-byste i gull! Av én eller annen grunn er det ikke en helt ny gjeng vi møter i sesong 2 – Maria Stavang og Calle Hellevang-Larsen er tilbake, og de møter Jon Almaas, Magnus Devold og Mia Hundvin.

Se hvor du kan streame den her!

Nye filmer og serier