Har du hørt om serien Schitt’s Creek, som gjorde rent bord på Emmy-utdelingen? Se hvor du kan streame den!
Skrevet av:
Publisert:
22.09.2020
Oppdatert:
22.09.2020

Har du hørt om serien Schitt’s Creek, som gjorde rent bord på Emmy-utdelingen? Se hvor du kan streame den!

Den kanadiske serien Schitt’s Creek stakk av med alle prisene i komedie-kategorien under årets Emmy-utdeling. Nå har du hørt om den!

Denne helgen gikk den årlige Emmy-utdelingen av stabelen i USA. Sendingen ble ikke sendt i Norge, men var tydeligvis passende snodig, siden salen var tom, og kameraer var plassert hjemme hos 130 nominerte.

HBO-seriene Succession og Watchmen vant en haug med priser i år, men serien alle snakket om er Schitt's Creek. Den kanadiske komiserien har gått i seks år, og den aller siste episoden gikk på lufta i Nord-Amerika i april. Likevel var det ikke mulig å se serien i Norge før denne måneden.

Schitt's Creek vant totalt ni priser – alle de fire skuespillerprisene, beste manus, beste regi, beste casting og beste serie i komedie-kategorien, i tillegg til en pris for beste kostyme.

Schitt’s Creek har Catherine O'Hara og Eugene Levy i hovedrollene, og har rukket å bli en kritikeryndling og kulthit i Nord-Amerika. Serien handler om videosjappe-gründeren Johnny Rose og familien hans, som plutselig blir blakke etter flere tiår med ekstrem rikdom. De blir de tvunget til å forlate byen sin, og flytte til Schitt’s Creek – en bygd de i sin tid kjøpte for moro skyld.

I seks år har serien vært utilgjengelig i Norge, men 1. september slapp TV 2 Sumo alle de 6 sesongene.

Se hvor du kan streame Schitt's Creek her.

Nye filmer og serier